Maler kategori : malho -

POSTED 02.02.2014 // Kl. 15:54

Produktandmeldelse - MakeupTenkte jeg i dag kunne vise frem sminken jeg bruker. Er noen ting jeg glemte som ligger i jakkelommen, som er concealeren min og en lipsyl. Dette er ting jeg alltid har med i lommen.

1. Primer fra The Bodyshop. Etter jeg har smørt meg med fuktighetskrem, begynner jeg alltid med denne. Denne gjør at sminken legger seg jevnt og fint, og holder ut hele dagen. Den gjør også huden myk og matt.

2. Foundation fra The Bodyshop. Denne har jeg brukt fast nå siden April. Den er litt dyr, tror den koster 325,- men er verdt hver en krone. Det er en mineral foundation som ikke tynger på huden. Når du påfører den med kost blir den veldig matt og ser ut som et pudder. Den dekker også utrolig bra.

3. Foundation Pudder fra bare minerals. Jeg bruker ikke dette hver dag. Jeg bruker denne de dagene jeg f.eks ikke har noe særlig med kviser. Denne gir også en matt hud og dekker bra, men syns personlig den den fra The Bodyshop dekker bedre, så bruker heller den visst jeg har mye å dekke. Denne tynger heller ikke på huden i og med at det er et mineral pudder.

4. Solpudder fra The Balm. Dette er en bronzer som gir deg en solbrun hud. Det er ikke shimmer i den, og det syns jeg er fint nå på vinteren for at det skal se mest mulig naturlig ut.

3. Blush fra The Balm. Denne bruker jeg i kinnene. Du kan også bruke den som highlighter, men dette er noe jeg velger å ikke gjøre ettersom jeg syns den gir litt for mye farge.

5. Shimmer fra The Bodyshop. Denne bruker jeg til spesielle anledninger når jeg skal pynte meg litt ekstra. Denne bruker jeg som highlighter og syns den gir en glødene effekt til ansiktet.

1. Concealer fra Ysl. Denne bruker jeg alltid under øynene for å fjerne mørke ringer og for og se litt mer våken ut.

2. Liquid eyeliner frå Ysl. Denne diplineren bruker jeg fast daglig, kunne ikke vært mer fornøyd! Varer hele dagen og lager tynne fine linjer.

3. Mascara fra Elisabeth Arden. Denne bruker jeg også daglig, denne gir et naturlig resultat og gir lange og fine vipper.

4. Mascara fra Ysl. Denne bruker jeg over den andre, for å få mer volum. Verken denne eller den fra Elisabeth Arden gir klumper.

1. Leppestift fra Mac. Denne bruker jeg heller ikke daglig, men når jeg vil pynte meg litt ekstra.

2. Øyenbrynspenn fra billion dollar brows. Denne bruker jeg daglig for å tegne på og farge øyenbrynene mine. Er utrolig fornøyd med denne, den er lett å påføre og varer hele dagen. Det er lett å styre hvilken farge du skal ha ut i fra hvor lett/hardt du påfører den.

3. Scrub fra lush. Jeg skrubber alltid leppene før jeg påfører leppestift, så denne bruker jeg de gangene jeg bruker leppestiften.

Hva synst dere? Bruker dere noen av de samme produktene?

POSTED 12.01.2014 // Kl. 18:00

Produktanbefaling - Yves Saint LaurentHei hei alle skjønne! 

I dag er det søndag, så tenkte å hive i gang en ny anbefaling. I dag skal jeg vise dere 3 av mine faste sminkeprodukt som jeg bruker daglig. 
Alle er fra merket YSL.

 

Mascara Volume Effet Faux Cils Shocking 
Denne mascaraen bruker jeg sammen med en annen mascara fra Elisabeth arden for å få det perfekte resultat. 
Etter min mening så gir denne mest fyldighet, og fyller ut vippene. Vippene blir tykke og lange og den gir ingen klumper. 
Mascaraen funker best på vippene øverst, jeg syns selv at det ser litt voldsomt ut når jeg bruker den på vippene nede. 
Så der bruker jeg den andre. Mascaraen er litt dyr, men jeg synst det er verdt det. Viss det er en ting jeg bruker litt penger på
så er det sminke. Min begynner å gå litt tom, så er vell på tide å skaffe seg en ny. 

Touche Eclat
Dette er en lys concealer som lysner mørke områder og gir en lett highlight effekt. Denne bruker jeg mest under øynene og på arret som jeg har over leppa. 
Jeg syns ikke dette er den beste concealeren til kviser, så på kviser bruker jeg en annen. 

Ink Eyeliner
Denne diplineren er min soleklare favoritt. Jeg har prøvd mange diplinere, men ingen slår denne. Jeg kjøpte denne første gang i Danmark i sommer, og fikk helt panikk når den ble tom. 
Var heldigvis så heldig og fikk kjøpt meg en ny bare noen dager etterpå. Denne er lett å påføre og varer hele dagen. Den gir også perfekte linjer. Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg mest sannsynlig aldri kommer til å skifte over til en annen. Denne er rett og slett fantastisk. Den varer også ganske lenge, verdt hver eneste krone.

Noen av dere som har prøvd noen av desse produktene? Eller noen andre fra YSL?

 

POSTED 12.01.2014 // Kl. 13:07

FantastiskGod morgen alle sammen! 
I dag ble jeg vekt av lille søsteren min som var super gira og ba meg se ut vinduet. Det har snødd i natt!! Er ikke så mangen som er begeistret kan jeg tenke meg, men jeg ble hvertfall super glad!
Jeg har savnet snøen hele vinteren, syns det er så super koslig med dager med snø, sol og helt stille. Det er ikke så mye snø som har lagt seg enna, men det ska snø frem til torsdag, så satser
på at det blir litt tykkere snø på bakken.

Er det flere som har snø? 


POSTED 11.01.2014 // Kl. 15:10

Litt nytt til prinsessen!Her kan dere se under hva vi var så heldige og fikk i går av svigermor og søsteren til Knut. Både vognpåsen jeg har ønsket meg lenge og litt ull. 
Vi kjøpte også bilsete i går, men det kommer jeg ikke til å vise enda, men vi gikk for et maxi cosi sete med base.

Nå skal jeg til Stord for og besøke onkel med mamma og pappa å se etter en madrass til sprinkelsenga.

Hva synst dere? 

 

POSTED 10.01.2014 // Kl. 14:10

10 ting om megFikk et spørsmål i kommentarfeltet om jeg kunne ha "10 ting om meg" innlegg, noe jeg syns personlig er kjempe morsomt å lese om andre. Er også lett å skrive om. 

♥ Jeg er 17 år men blir 18 år i Juni, wii. 
♥ Jeg bor hjemme hos foreldrene mine sammen med kjæresten min.
♥ Jeg går andre året på allmenn. 
♥ Jeg har verdens beste kjæreste!♥ Jeg har drevet med turn og teater i mange år. Men sluttet i høst pga svangerskapet. 
♥ Jeg er eldst av 4 søsken.
♥ Jeg har mange venner som bor langt borte. Men alle bestevennene mine går i samme klasse som meg. 
♥ Jeg er veldig rotete og har ganske lite system på ting. (Men skal bli bedre.)
♥ Jeg bruker store deler av fritiden min på å se serie. 
♥ Jeg er utrolig pirkete. Visst noen f.eks. har noe i ansiktet, så får jeg sååå lyst å ta det bort, uansett om jeg kjenner personen eller ikke. 


I dag er jeg hos en lege i Haugesund som ligger et stykke fra der jeg bor, så blir borte hele dagen. I morgen skal jeg også bort.. Så blir ikke så mye blogging før helga desverre.. Håper dere forstår:) 

POSTED 08.01.2014 // Kl. 18:00

4 Ebay foundsHeihei! Siden jeg er borte hele dagen har jeg forhånds publisert 2 innlegg til dere. Jeg såg på en annen blogg at hun la ut tips til hva man kan finne billig på ebay, så jeg tenkte jeg kunne prøve det samme. Jeg kan innrømme at jeg kjøper en god del der siden man kan finne alt til en billig pris om man bare leter.

 

1. Deksel 25kr + gratis frakt   2 Klokker 49kr + gratis frakt 3. Kjempe fine skjerf 85kr + gratis frakt  4. Øyenskygge palett 59kr + gratis frakt

Hva syns dere? Husk at så lenge dere ikke kjøper for over 200kr hos samme selger så blir det ikke toll. Man kan betale med paypal som er 100% trygt. Får man ikke varen så får man pengene tilbake. Viss man trenger noe fort kan det være lurt å bestille fra land som er nerme ditt land, som fks UK, da får man varen veldig raskt.

 

POSTED 05.01.2014 // Kl. 14:11

Produktanbefaling - LushSom mange andre bloggere, tenkte jeg også å starte med produktanbefalinger hver søndag. Dette er mest fordi jeg aldri orker å sminke meg på søndager, med mindre vi skal på besøk. 
Derfor er det greit å ha noe å blogge om som ikke krever noen bilder av meg selv.

I dag har jeg lyst å fortelle om 2 produkter fra Lush. For dere som ikke vet hva Lush er, så er det en butikk/kjede som selger mange ferske kosemetikk produkter som er håndlaget. 
Man kan faktisk lese på produktet hvem som har laget det. Jeg kjøpte med meg en lip scrub, og en ansiktsrens.

Jeg har prøvd andre produkt også, og er fornøyd med alt. Så jeg kommer garantert til å kjøpe mer der ifra. Du kan finne produktene her: http://www.lushnorge.no/

  Bubbelgum Lip Scrub 
Dette er ikke den første leppe skrubben jeg har prøvd ut, men er den jeg er mest fornøyd med. Du kan bruke den så ofte du vil, så lenge du er flink å smøre deg med en god lipsyl 
etterpå. Jeg bruker denne kanskje en gang i uken. Men nå som det er kaldt bruker jeg den litt oftere. Dette gjør at du får bort alt løs hud fra leppene, og i tillegg blir dem super myke. 

Jeg synest også at designet er veldig søtt, og fargen og lukten gjør det enda bedre. Skrubben lukter tyggegummi/tutti frutti og er ment som at du skal slikke den av etter du har skrubbet leppene inn. 
Akkuratt det klarer ikke jeg fordi jeg blir kvalm av smaken, men vet om mange andre som synest det er kjempegodt. Skrubben varer lenge, og er ikke spesielt dyr heller. 
Eneste er at du må være flink til å ta lokket godt på, og det kan også være lurt å sette skrubben opp ned, for å unngå at den skal tørke ut. 

Angels on bare skin
Dette er en ansikt- og kroppsrens, men jeg bruker den kun i ansiktet. Denne er perfekt om du har senetiv hud som ikke tåler mye. Det eneste du gjør er å ta en dæsj med fingrene og blander med litt vann i hendene. Deretter skrubber du den inn i ansiktet og skyller den av med lunket vann etterpå. Når jeg har brukt denne sitter jeg igjen med myk og ren hud, og føler meg faktisk også mye friskere. 
Om du sliter med hudormer så er denne også blitt anbefalt mot det. Denne lukter også super godt syns jeg. Er kanskje ikke så mangen andre som syns det(?). Den lukter vertfall en slags ''skogslukt''.
Den er ikke så sterk så du kan fint bruke den morgen og kveld. Husk å alltid smør deg med en god ansikts krem etterpå.

Så om du sliter med uren hud er dette absolutt en skrubb jeg vil anbefale.


 Hva syns dere om denne type innlegg? Skal jeg fortsette med dette hver søndag? Har dere prøvd ut noen produkter fra Lush? Hei & velkommen Her kan du skrive litt om deg selv. Lurer du på noe om meg så klikk her.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicDESIGN AV

hits