POSTED 14.02.2014 // Kl. 11:44

Need summerHerregud som jeg gleder meg til sommer, sol, varme, mange båtturer, grillkvelder, lange turer, alle joggeturene i bare shorts og tskjorte! Denne sommeren blir ekstra spesiell med tanke på det er min første sommer som mamma! Men tror det kommer til å bli fantastisk! Mange tenker kanskje at det ikke blir noe kos for meg som må passe henne hele tiden, men med kjæreste og alle rundt oss så kommer til å sloss om å få passe henne så blir det nok mye tid til det jeg skrev over!

Plis la tiden gå litt fortere!! Er så lei av den kalde og mørke vinteren, blir så deprimert av å sitte inne i mørket hele dagene..

Flere som savner sommer?

POSTED 13.02.2014 // Kl. 15:00

Travle dagerHeihei! 

Nå er jeg snart endelig ferdig med en travel travel uke. Jeg har brukt hele uken på å øve til biologi, som er det faget jeg sliter mest med. Jeg vet at uansett hvor mye jeg har øvd så kommer jeg nok ikke til å få en kjempe karakter, menmen. Jeg syns personlig at det viktigeste er å ha følelsen etterpå at jeg har gjort så godt jeg kan. Og selfølgelig så kommer jeg jo til å få litt bedre enn jeg hadde gjort om jeg ikke hadde øvd.

I morgen er prøven og jeg kjenner det skal bli kjempe deilig å bli ferdig, likevel om det betyr at jeg må begynne å øve på norskprøven jeg skal ha på tirsdag. I dag skal jeg toppe alt med å gå på jobb rett etter skolen, så tror jeg kommer til å være kjempe sliten når jeg kommer hjem. At jeg skal tidlig i seng i kveld er vertfall sikkert.

Jeg har forsatt ikke strøm på kameraet, men håper det fikser seg i løp av de neste dagene. På lørdag skal vi til stavanger og kjøpe det siste vi mangler av babyutstyr, så jeg kommer nok til å legge ut litt innkjøp på søndag. Tenkte at jeg kunne legge ut noen av favoritt plaggene mine til prinsessa i morgen viss noen er intressert? Har gjort det en gang før, men tenkte jeg kunne vise litt annet denne gangen.  Nå kan jeg forresten legge ut bilder igjen, men blir bilde fra arkivet i dag med tanke på at jeg ikke har strøm på kameraet. Lover å komme med masse bilder når kameraet er ladet opp. 


POSTED 12.02.2014 // Kl. 16:00

Hva skal hun hete?Når det kommer til navn så aner vi ikke hva vi skal velge. Vi har en del navn vi syns er fine, men vi klarer ikke å bli enige om ett. 
Jeg har veldig lyst på et litt spesielt navn mens kjæresten liker best vanlige navn. Syns det er så utrolig vansklig, og jeg begynner egentlig å stresse litt for tiden fyker jo. Jeg er nesten helt sikker på at vi ikke har navnet klar til fødselen, så håper vi vertfall klarer å finne noe på sykehuset. 

Jeg hadde vært kjempe takknemlig om jeg kunne fått hjelp av dere. Om dere kunne komt med navntips, eller fortelle hvilke av navnene nedenfor dere likte best! 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 

♥ Evelina 
♥ Linnéa
♥ Erle
♥ Othelie
♥ Olivia
♥ Emilie
♥ Melissa
♥ Amelia

 

Klarer ikke laste opp bilder, er det flere som har problemer med det? 
Hjelp meg og stem på hva navn du liker best, og kom gjerne med andre navntips også! 

POSTED 11.02.2014 // Kl. 19:08

SunsetVet jeg er en kjempe dårlig blogger om dagene. Men har en stor prøve på fredag, som trenger ekstra mye øving til i og med at det er veldig tungt stoff og i et fag jeg sliter 
med. Håper uansett alle har en fin fin uke! 

POSTED 07.02.2014 // Kl. 21:02

Svangerskapsoppdatering uke 31? Termin: 12. April. 2014
? På vei: 31+2
? Trimester: 3
? Dager igjen: 64
? Kjønn: Jente
? Navn: Enda ikke bestemt!
? Aktivitet: kjempe mye nå for tiden, sparker seg jo neste ut. Hun sparker hardt også. Kjente også her om dagen at hun hikket, hadde aldri kjent det før. Men var ikke i tvil når jeg kjente det.
? Søvnmøsteret: Mest våken om morgenen og kveldene.
? Vann i kroppen/hevelser: Nei
? Søvn: Våkner litt om nettene og sliter med å sovne.
? Humør: av og på!
? Innkjøp denne uken: håndkle, et teppe og en sengetrekk.
? Utstyr som mangler: Stellebord og babycall
? Vektøkning: Jeg har gått opp 4-5 kilo nå tror jeg, å var på ultralyd og fikk vite at hun veger 1,5 kg nå.
? Neste kontroll: Skal til Jordmor beste torsdag.
? Melk i brystene: nja
? Plager: Spark i ribbeina, litt mye sliten å litt kynnere.
? Strekkmerker: nja, noen helt svake på puppene
? Kynnere: Litt
? Barnerommet: Hun skal sove med oss, men alt er klart utenom en komode.
? Om fødselen: gruer meg litt, men gleder meg til og se henne!
? Dilla på: Alt av frukt
? Høygravid: Nei, forsatt noen få uker igjen.
? Utålmodig: Ja, lei av å være gravid.
? Hodet festet: Nupp, men hun ligger med hodet ned.
? Sykehusbaggen: Trenger ikke tenke på den på en god stund enda, tenker å pakke den i mars.
? Tungt: Nei, ikke i det hele tatt!

POSTED 04.02.2014 // Kl. 13:41

Bloggene jeg leserI går fikk jeg spørsmål om jeg kunne legge ut hvilke blogger jeg leser, og selfølgelig kan jeg det!

Over her kan dere se de 4 bloggene jeg leser mest og liker best! Alle desse bloggene er hverdagsblogger.

1. Love.blogg.no - Bloggen til Erica var den første bloggen jeg begynte å lese! Så jeg har følgt henne i ganske mangen år etter hvert! Syns hun virker som en kjempe søt jente og syns hun blogger bra! Hun blogger mest om hverdagen sin.

2. Eirinkristiansen.blogg.no - Eirin har jeg ikke følgt fast så veldig lenge, men nå er jeg innom hver eneste dag. Syns hun blogger bra og hun blogger mye om kosthold og trening, så det gir jo litt ekstra motivasjon i hverdagen.

3. Annais.blogg.no - Anna sin blogg har jeg også følgt lenge. Elsker at hun ikke er så seriøs. Sitter ofte å ler av innleggene hennes.

4. Maddepaddee.blogg.no - Denne bloggen har jeg også lest en god stund. Elsker stilen hennes og syns hun blogger bra.

Over kan dere se bloggene jeg er innom ganske ofte, egentlig så og si hver eneste dag. Er ikke alle bloggene jeg liker sånn supergodt, men er innom likevel.

Sophieelise.blogg.no - mammatilmichelle.blogg.no - arefjord.blogg.no - speiltvillingene.blogg.no - auroramohn.blogg.no - tcmn.blogg.no - andreabadendyck.blogg.no - matholck.blogg.no - ssbk.blogg.no - krisssy.blogg.no ( er ikke på bildet )

Jeg elsker å lese blogger, så visst dere vil at jeg skal lese deres blogg så er det bare til å legge igjen bloggadressen deres i kommentarfeltet. Ta gjerne med hva dere blogger om så kan jeg gå innom alle og legge igjen en kommentar til dere! :)

POSTED 03.02.2014 // Kl. 13:43

Ny uke!Hei hei!
I dag startet vi en ny uke! Heldigvis tror jeg denne uken kommer til og gå kjempe fort! Sluttet 12 i dag, på onsdag skal jeg på ultralyd og på torsdag har jeg helg! 

Er egentlig klar for en ny uke nå, får vell snart komme i gang med prøveøving til norsk i neste uke! Har ingen planer verken i dag eller i morgen, så får vell bruke dagene effektivt.

Håper alle får en super uke!!

POSTED 02.02.2014 // Kl. 15:54

Produktandmeldelse - MakeupTenkte jeg i dag kunne vise frem sminken jeg bruker. Er noen ting jeg glemte som ligger i jakkelommen, som er concealeren min og en lipsyl. Dette er ting jeg alltid har med i lommen.

1. Primer fra The Bodyshop. Etter jeg har smørt meg med fuktighetskrem, begynner jeg alltid med denne. Denne gjør at sminken legger seg jevnt og fint, og holder ut hele dagen. Den gjør også huden myk og matt.

2. Foundation fra The Bodyshop. Denne har jeg brukt fast nå siden April. Den er litt dyr, tror den koster 325,- men er verdt hver en krone. Det er en mineral foundation som ikke tynger på huden. Når du påfører den med kost blir den veldig matt og ser ut som et pudder. Den dekker også utrolig bra.

3. Foundation Pudder fra bare minerals. Jeg bruker ikke dette hver dag. Jeg bruker denne de dagene jeg f.eks ikke har noe særlig med kviser. Denne gir også en matt hud og dekker bra, men syns personlig den den fra The Bodyshop dekker bedre, så bruker heller den visst jeg har mye å dekke. Denne tynger heller ikke på huden i og med at det er et mineral pudder.

4. Solpudder fra The Balm. Dette er en bronzer som gir deg en solbrun hud. Det er ikke shimmer i den, og det syns jeg er fint nå på vinteren for at det skal se mest mulig naturlig ut.

3. Blush fra The Balm. Denne bruker jeg i kinnene. Du kan også bruke den som highlighter, men dette er noe jeg velger å ikke gjøre ettersom jeg syns den gir litt for mye farge.

5. Shimmer fra The Bodyshop. Denne bruker jeg til spesielle anledninger når jeg skal pynte meg litt ekstra. Denne bruker jeg som highlighter og syns den gir en glødene effekt til ansiktet.

1. Concealer fra Ysl. Denne bruker jeg alltid under øynene for å fjerne mørke ringer og for og se litt mer våken ut.

2. Liquid eyeliner frå Ysl. Denne diplineren bruker jeg fast daglig, kunne ikke vært mer fornøyd! Varer hele dagen og lager tynne fine linjer.

3. Mascara fra Elisabeth Arden. Denne bruker jeg også daglig, denne gir et naturlig resultat og gir lange og fine vipper.

4. Mascara fra Ysl. Denne bruker jeg over den andre, for å få mer volum. Verken denne eller den fra Elisabeth Arden gir klumper.

1. Leppestift fra Mac. Denne bruker jeg heller ikke daglig, men når jeg vil pynte meg litt ekstra.

2. Øyenbrynspenn fra billion dollar brows. Denne bruker jeg daglig for å tegne på og farge øyenbrynene mine. Er utrolig fornøyd med denne, den er lett å påføre og varer hele dagen. Det er lett å styre hvilken farge du skal ha ut i fra hvor lett/hardt du påfører den.

3. Scrub fra lush. Jeg skrubber alltid leppene før jeg påfører leppestift, så denne bruker jeg de gangene jeg bruker leppestiften.

Hva synst dere? Bruker dere noen av de samme produktene?

POSTED 02.02.2014 // Kl. 13:39

Here sleeps a princessHer er sengen klar. Vi skal ikke ha drømme fangeren her, men drømmefangeren vi har kjøpt har søsteren min på rommet til prinsessen kommer. Den er super fin og gleder meg til å vise den til dere senere. Bildene ble utrolig dårlige, er tatt med et gammelt speilrefleks kamera, så forventet egentlig ikke noe bra resultat. Håper jeg får tak i kamera lader i løpet av neste uke. 

Vi skulle egentlig ha en seng både jeg og Knut har lugget i. Dere skjønner at bestemoren min kjøpte en sprinkelseng av moren til Knut når jeg ble født, for da var jo han allerede 3 år.
Ganske morsomt å tenke på egentlig. Vi fant den desverre ikke, tror den kanskje er kastet eller noe. Så nå har vi pusset opp min seng som jeg hadde når jeg var liten, og kjøpt
nye madrasser. Syns det er så fint med gamle ting!  

Hva syns dere?

POSTED 01.02.2014 // Kl. 16:55

Alt for typiskHeihei!
Våknet i dag av at det var lyst ute, og klokken var allerede 10. Verken jeg eller kjæresten pleier å såve så lenge, men det gjore meg ingenting. Det var bare deilig.

I dag når jeg skulle ta bilder til dere av barnesengen, så var jeg så uheldig at kameraet gikk tom for strøm, så ble ingen bilder.. Jeg har ikke har kamera lader heller, så vet ikke helt hva jeg skal gjøre nå. Prøver å få lånt meg en.. Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt Canon ladere? Skal til byn på onsdag så håper jeg finner det på en fotobutikk der. Nå har jeg lagt søsteren min sitt kamera på lading, så kan jeg låne det til jeg har funnet ny lader til mitt.. Det er ikke like bra, men bedre en ingenting. I morgen tenkte jeg å vise dere hva sminke jeg bruker, er det noe interesse for det? Tenkte også å vise dere sprinkel senga som vi har fått på plass nå.

Nå har jeg og kjæresten nett gått en tur og skal snart lage oss noe å spise! Håper alle får en super lørdag!

(Bildet er tatt med mobilen)Hei & velkommen Her kan du skrive litt om deg selv. Lurer du på noe om meg så klikk her.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicDESIGN AV

hits