POSTED 31.01.2014 // Kl. 20:43

Did you knowVar nettopp innom en blogg og så et innlegg som vertfall jeg syns var gøy å lese, så tenkte jeg kunne hive meg på jeg også. 

♥ Jeg er avhengig av en ting, noe jeg har vært helt avhengig av siden jeg var baby. Hårføner. Jeg bruker den ikke til håret, men til å kunne slappe av. Når jeg var liten var dette noe som kunne få meg til å slutte å gråte, og frem til i dag har det alltid klart å få meg til å slappe av. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg sitter opptil flere timer foran hårføneren hver dag. Jeg har den på når jeg er inne på badet på do, jeg sitter foran den når jeg sminker meg, sitter lenge foran den når jeg har dusjet og i tillegg til det, ligger jeg bare å kviler på gulvet med den på. Elsker lyden og elsker den varme luften siden jeg alltid fryser. 

♥ Jeg har forsjellige tvangstanker når det kommer til mat. Jeg liker ikke å kjøpe usunne ting på butikken som folk kan se. Visst jeg har kjøpt en sjokolade må jeg enten gjemme den med en gang jeg har betalt, eller få noen andre til å betale for meg. Jeg må alltid ha en liten bit igjen på tallerken når jeg spiser middag, aner ikke hvorfor. Jeg klarer heller ikke spise mat som ser ekkel ut. Jeg syns maten smaker bedre om den er pent lagt til. 

♥ Jeg legger meg sykt tidlig. Jeg er så trøtt på dagene, og uansett hvor mye jeg kviler er jeg utrolig trøtt kl 22. Legger meg som regel aldri etter klokka 23, men er jo selvfølgelig dager der jeg er litt mer opplagd, og kanskje har fått i meg litt for mye sukker eller koffein. 

♥ Jeg er ganske sjenert. Før var jeg langt i fra sjenert. Kunne lett gått bort til noen jeg ikke kjente og si hva som helst. Gruet meg ikke til å gjøre noe som helst, men har desverre blitt sjenert i de siste årene.

♥ Jeg suger i norsk skriving. Når det kommer til bloggen så er jeg så heldig at jeg har en venninne som retter alle innleggene mine så jeg slepper å domme meg fullstendig ut. 

♥ Mitt naturlige hår består av en blanding av afro og krøller. Stikker ut til alle kanter og krøller seg opp. Så ja, jeg stritter håret hver eneste gang jeg har dusjet. 

♥ Jeg har et utrolig bra forhold med den minste søsteren min (har jo bra med alle), men vi står hverandre litt ekstra nært. Hun er bare 8 år, men vi er likevell like på mange punkt. 
Vi tilbringer kjempe mye tid sammen, og jeg er hundre prosent sikker på at jeg kommer til å være den hun kommer til når hun trenger noen når hun blir eldre. Hun er selvfølgelig plagsom i blandt, men vi har det som regel kjempe gøy sammen.

♥ Jeg er utrolig pirken! Ser jeg noen som har f.eks en stor kvise så får jeg helt fnatt og får bare lyst å gå og kneppe den. Eller visst jeg ser at noen f.eks har knappet skjorten deres feil, så kjenner jeg det brenner
inni meg om å gå bort å fikse på det, uansett om jeg ikke kjenner personen. Hadde jeg ikke vært så sjenert, hadde jeg soleklart gått bort og fikset på det. Er kanskje frekt, men er så utrolig perfeksjonist på slike ting.  

Noe dere ikke visste?

Håper alle får en finfin fredags kveld! Jeg skal tilbringe kvelden med kjæresten som snart kommer hjem fra jobb♥♥♥

POSTED 31.01.2014 // Kl. 15:09

MemoriesHer var jeg og lillesøsteren min på besøk hos bestefar, 2003
Danmark 2003 

Her er første gang jeg ser lillebroen min, jeg kan love dere at jeg var såå stolt! 


Og her hadde jeg akkuratt fått hjem den miste søsteren min to år senere. 

Elsker å se på gamle bilder. Bilder av ting jeg selv ikke kan huske. Fant nettopp frem harddisken med alle de gamle bildene på, så nå skal jeg prøve å få sett gjennom alle i kveld.
Nå er det endelig helg etter nok en travel uke. Denne helgen har jeg ikke så mange planer, så skal bli deilig å kunne slappe litt av. Har noen innlegg på lur til dere til i morgen.

Er det flere som liker å se tilbake på bilder? God helg! 

POSTED 27.01.2014 // Kl. 17:30

Travelt?Kunne kommet med en unnskyldning om hvorfor jeg ikke har blogget, men det har jeg ikke. Har bare rett og slett ikke orket.. Er kjempe sliten om dagene og det eneste jeg vil er å sove! Skal prøve å få gjort noe med det, spise mer og få meg mer frisk luft! I dag begynte jeg på skolen igjen etter en slapp helg utenom noen timer på jobb. Så nå skal jeg ta meg i sammen og gidde mer!

I dag ble verdens beste Elisabeth 18(!!!) år, heldige hun! Snart er lappen i boks også! Suger litt når alle venninnene mine blir 18 og kan gå ut før meg, men med tanke på graviditeten gjør det meg egentlig ingenting at jeg ikke blir 18 før til sommeren! Og da er mine nermeste allerede 18, så vi kan gå ut på byen sammen da!

Skal legge kameraet på lading og oppdatere dere mer denne uken!

Slenger med et bilde av den søte 18 åringen!

Hva har dere gjort i helgen?

POSTED 18.01.2014 // Kl. 18:25

Leserspørsmål - gravid & trening 

Trening og gravid.

Fikk en kommentar i kommentarfeltet der det sto «Er det ikke farlig å trene når man er gravid?». Tenkte jeg kunne svare litt grundig på dette spørsmålet.

Før jeg ble gravid var jeg i ganske god form, jeg drev ikke så alt for mye med styrke trening, men var mye aktiv. Dette fortsatte jeg med når jeg var gravid både før og etter jeg fikk vite at jeg var gravid.
I høst begynte jeg å trene på treningssenter. Jeg vervet meg ikke for et år, men kjøper klippekort slik at jeg kan stoppe treningen når jeg ikke klarer mer. Å trene styrke er IKKE farlig når man er gravid. Jeg vet hva jeg gjør, jeg vet hva jeg klarer, og jeg vet når jeg må gi meg. Jeg trener så ofte jeg orker og jeg presser meg fortsatt, men jeg presser kun viljen min. Jeg lytter til kroppen min. Viss jeg får ubehag i magen så slutter jeg med en gang. Jeg har vært ganske heldig, jeg har ikke den største magen, og jeg syns ikke det er noe tungt å være gravid. Jeg vet at når jeg skal begynne å trene etter svangerskapet så kommer det til å være mye lettere for meg enn det hadde vært om jeg ikke hadde trent.

Jeg har fått mange spørsmål om hvorfor jeg trener og ikke heller bare sitter inne og slapper av og hiver i meg på mat. Men det er ikke bare magen som vokser i svangerskapet, mange kan være uheldige å legge kjempe mye på seg. Ikke forstå meg feil, jeg prøver på ingen måte å slanke meg. Jeg prøver å bygge muskler slik at jeg får det lettere etter graviditeten og jeg prøver rett og slett å holde formen. Det finnes mange gode øvelser som ikke er noe problem for gravide og ta. Jeg tar 10-15 øvelser x3 rep hver treningsøkt på treningssenteret. Og jeg skjønner at om en måned så klarer jeg kansje bare 5-10 øvelser. Dette har barnet ikke vondt av. Barnet har godt av at jeg beveger på meg, og har godt av at jeg slapper av. Trening virker utrolig mye inn på sinn. Jeg slapper mye mer av visst jeg får trent. Så for alle som lurer er trening bare godt for svangerskapet så lenge du tar hensyn og lytter på kroppen din. Det er bare du som vet når du ikke klarer mer. Og jeg kan love dere, at barnet sier i fra viss det er noe hun ikke liker.

Mange tror sikkert at man ikke kan trene mage når man er gravid, at det blir trangere der inne når jeg trener magen. Dette stemmer ikke. Det er ingenting galt i å trene magen når man er gravid.
Trening generelt er kjempe bra for svangerskapet så lenge du ikke er i et risikosvangerskap. Det finnes jo forskjellige sporter man ikke burde drive med når man er gravid. Jeg spiller f.eks ikke fotball i gymmen med tanke på at jeg er redd for å få en hard ball i magen. Jeg går ikke på turn med tanke på stor fallfare, jeg står heller ikke på slalom eller snowboard, likevell om dette er noe av det gøyeste jeg vet om.

Så min trening er helt trygg, og jeg kommer også til å fortsette å trene så lenge jeg kan!

 

Bare til å spørre om det er noe mer dere lurer på!:)

#trening #gravid 

POSTED 18.01.2014 // Kl. 11:40

Magebilde 28+3Prøvde å ta noen magebilder som jeg lovde, men syns egentlig ikke at noen av dem ble noe særlig bra! Kjæresten er ikke så flink på dette bilde greiene.. 
Fikk kun 1 brukbart bilde som ble ok, så håper dere kan leve med det!

 

Ble bildet godkjent?

POSTED 17.01.2014 // Kl. 20:40

weekendHeihei!

Endelig ferdig med en super travel uke! Alt har gått i eitt kjør siden mandag.. Så håper dere har forståelse for at jeg ikke har blogget så mye.. Ser at statestikken å kommentarerene synker veldig
men sjønner egentlig det.

Nå har jeg og kjæresten reist til Haugesund, og skal være her hele helgen i leiligheten til broren til knut. Han er så snill og låner den bort til oss. Er ganske deilig å få litt tid alene av og til også.
Så nå skal vi sette oss ned og spise middag (kyllingburger) og se prison break! I morgen skal vi noen ærend og mest sansynlig på besøk til noen venner av Knut.

Tenkte også å ta noen magebilder til dere i morgen, hva tenker dere om det?

 

Håper alle får en super helg!

 

POSTED 16.01.2014 // Kl. 14:09

svangerskapsoppdatering 28+1♥ Termin: 12. April. 2014
♥ På vei: 28+1 uker.^
♥ Trimester: 3. og siste, endelig. 
♥ Dager igjen: 86
♥ Kjønn: Forsatt en liten jente!
♥ Navn: Klarer ikke å bestemme oss 
♥ Aktivitet: Er en del aktivitet, hun sparker mye med ribbeina som kan bli litt ubehagelig i lengden.  
♥ Søvnmøsteret: Er ganske av og på, men er vell mest aktiv om kveldene. 
♥ Vann i kroppen/hevelser: Nei, har ikke merket noe.
♥ Søvn: Våkner litt om nettene og sliter med å sovne. 
♥ Humør: Ganske bra om dagene.  
♥ Innkjøp denne uken: Bilsete + base, vognpose, litt ull, Sengklær, sengehimmel, laken, madrass og overmadrasser. 
♥ Utstyr som mangler: Stellebord og ammeklær. 
 Vektøkning: Jeg har gått opp 2 kilo, og på ultralyd fikk jeg vite at hun lille veger nesten 1 kilo nå. 
♥ Neste kontroll: Skal til Jordmor på fredag. 
♥ Melk i brystene: nja
♥ Plager: Spark i ribbeina, sure oppstøt når jeg trener og hatt litt magesmerter. 
♥ Strekkmerker: Ja, noen få svake på puppene.
♥ Kynnere: Tror ikke det. 
♥ Barnerommet: Hun skal sove med oss, men soveplassen er snart klar.
♥ Om fødselen: Tenker ikke så mye på det.  
♥ Dilla på: Appelsin og pasjonsfrukt.
♥ Høygravid: Nei, forsatt noen uker til.  
♥ Utålmodig: Ja, lei av å være gravid. 
♥ Hodet festet: Nupp.
♥ Sykehusbaggen: Trenger ikke tenke på den på en god stund enda, tenker å pakke den i mars. '
♥ Tungt: Nei, absolutt ikke. 

kommer snart bilde også.

POSTED 13.01.2014 // Kl. 19:48

Wishes...... for my little princess

 
En nydelig jakke fra Zara mini. Har ønsket meg denne lenge, men er utsolgt.. 

Kremer,olje og såpe til den nyfødte huden. 


Baby ugg, er såå søte. Håper og få desse i hus før hun kommer. 


Dior sko, synst desse er så hærlige. 

 

Hva synst dere? 

POSTED 13.01.2014 // Kl. 17:11

13. JanuarNå er det mandag igjen, som vil si en ny uke og en uke med masse arbeid. Vi skal ha prøve i biologi på fredag, som er et fag jeg sliter litt med, som vil si at jeg må jobbe litt ekstra hardt med!
Dette gjør at det blir lite tid til blogging, men skal selvfølgelig gi dere litt!

I dag begynte dagen for meg klokken 8 for å gå på skolen, og etter skolen gikk jeg rett på trening! Resten av kvelden skal jeg skrive litt på sammendraget til prøven.

Håper alle får en fin uke!
Andre som har mye å gjøre denne uken?

POSTED 12.01.2014 // Kl. 18:00

Produktanbefaling - Yves Saint LaurentHei hei alle skjønne! 

I dag er det søndag, så tenkte å hive i gang en ny anbefaling. I dag skal jeg vise dere 3 av mine faste sminkeprodukt som jeg bruker daglig. 
Alle er fra merket YSL.

 

Mascara Volume Effet Faux Cils Shocking 
Denne mascaraen bruker jeg sammen med en annen mascara fra Elisabeth arden for å få det perfekte resultat. 
Etter min mening så gir denne mest fyldighet, og fyller ut vippene. Vippene blir tykke og lange og den gir ingen klumper. 
Mascaraen funker best på vippene øverst, jeg syns selv at det ser litt voldsomt ut når jeg bruker den på vippene nede. 
Så der bruker jeg den andre. Mascaraen er litt dyr, men jeg synst det er verdt det. Viss det er en ting jeg bruker litt penger på
så er det sminke. Min begynner å gå litt tom, så er vell på tide å skaffe seg en ny. 

Touche Eclat
Dette er en lys concealer som lysner mørke områder og gir en lett highlight effekt. Denne bruker jeg mest under øynene og på arret som jeg har over leppa. 
Jeg syns ikke dette er den beste concealeren til kviser, så på kviser bruker jeg en annen. 

Ink Eyeliner
Denne diplineren er min soleklare favoritt. Jeg har prøvd mange diplinere, men ingen slår denne. Jeg kjøpte denne første gang i Danmark i sommer, og fikk helt panikk når den ble tom. 
Var heldigvis så heldig og fikk kjøpt meg en ny bare noen dager etterpå. Denne er lett å påføre og varer hele dagen. Den gir også perfekte linjer. Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg mest sannsynlig aldri kommer til å skifte over til en annen. Denne er rett og slett fantastisk. Den varer også ganske lenge, verdt hver eneste krone.

Noen av dere som har prøvd noen av desse produktene? Eller noen andre fra YSL?

 

POSTED 12.01.2014 // Kl. 13:07

FantastiskGod morgen alle sammen! 
I dag ble jeg vekt av lille søsteren min som var super gira og ba meg se ut vinduet. Det har snødd i natt!! Er ikke så mangen som er begeistret kan jeg tenke meg, men jeg ble hvertfall super glad!
Jeg har savnet snøen hele vinteren, syns det er så super koslig med dager med snø, sol og helt stille. Det er ikke så mye snø som har lagt seg enna, men det ska snø frem til torsdag, så satser
på at det blir litt tykkere snø på bakken.

Er det flere som har snø? 


POSTED 11.01.2014 // Kl. 15:10

Litt nytt til prinsessen!Her kan dere se under hva vi var så heldige og fikk i går av svigermor og søsteren til Knut. Både vognpåsen jeg har ønsket meg lenge og litt ull. 
Vi kjøpte også bilsete i går, men det kommer jeg ikke til å vise enda, men vi gikk for et maxi cosi sete med base.

Nå skal jeg til Stord for og besøke onkel med mamma og pappa å se etter en madrass til sprinkelsenga.

Hva synst dere? 

 

POSTED 11.01.2014 // Kl. 10:17

TapasGod kveld folkens!
Nå har jeg akkuratt komt hjem fra en super koselig tapas kveld med verdens beste jenter! Vi koste oss med god mat, kortspill og bare satt hele kvelden å snakket og sang.

I dag har jeg vært i byen på ultralyd, alt såg fint ut og hun vokser som hun skal! Heldigvis var det fortsatt en jente.
Fikk også kjøpt bilsete, fikk voksi pose og litt ullklær til hun lille av svigermor og søsteren til Knut! Dette kan jeg vise dere i morgen om det er interesse for det?

Har bare mobilbilder fra i kveld desverre, men det får duge!

Æ

Dere merket kanskje at jeg skrev dette innlegget i går? Ja, jeg sovnet.. Sorry!

POSTED 10.01.2014 // Kl. 14:10

10 ting om megFikk et spørsmål i kommentarfeltet om jeg kunne ha "10 ting om meg" innlegg, noe jeg syns personlig er kjempe morsomt å lese om andre. Er også lett å skrive om. 

♥ Jeg er 17 år men blir 18 år i Juni, wii. 
♥ Jeg bor hjemme hos foreldrene mine sammen med kjæresten min.
♥ Jeg går andre året på allmenn. 
♥ Jeg har verdens beste kjæreste!♥ Jeg har drevet med turn og teater i mange år. Men sluttet i høst pga svangerskapet. 
♥ Jeg er eldst av 4 søsken.
♥ Jeg har mange venner som bor langt borte. Men alle bestevennene mine går i samme klasse som meg. 
♥ Jeg er veldig rotete og har ganske lite system på ting. (Men skal bli bedre.)
♥ Jeg bruker store deler av fritiden min på å se serie. 
♥ Jeg er utrolig pirkete. Visst noen f.eks. har noe i ansiktet, så får jeg sååå lyst å ta det bort, uansett om jeg kjenner personen eller ikke. 


I dag er jeg hos en lege i Haugesund som ligger et stykke fra der jeg bor, så blir borte hele dagen. I morgen skal jeg også bort.. Så blir ikke så mye blogging før helga desverre.. Håper dere forstår:) 

POSTED 08.01.2014 // Kl. 18:00

4 Ebay foundsHeihei! Siden jeg er borte hele dagen har jeg forhånds publisert 2 innlegg til dere. Jeg såg på en annen blogg at hun la ut tips til hva man kan finne billig på ebay, så jeg tenkte jeg kunne prøve det samme. Jeg kan innrømme at jeg kjøper en god del der siden man kan finne alt til en billig pris om man bare leter.

 

1. Deksel 25kr + gratis frakt   2 Klokker 49kr + gratis frakt 3. Kjempe fine skjerf 85kr + gratis frakt  4. Øyenskygge palett 59kr + gratis frakt

Hva syns dere? Husk at så lenge dere ikke kjøper for over 200kr hos samme selger så blir det ikke toll. Man kan betale med paypal som er 100% trygt. Får man ikke varen så får man pengene tilbake. Viss man trenger noe fort kan det være lurt å bestille fra land som er nerme ditt land, som fks UK, da får man varen veldig raskt.

 

POSTED 07.01.2014 // Kl. 20:56

KvalitetstidSkole, lekser, trening, jobb, jobb, jobb.. Tiden går så fort og dagene er såå travle. Knut jobber annenhver helg, jeg jobber ofte, vi går begge på skole og vi trener også begge 2 på ulike tider, så jeg merker fort at 
tiden med hverandre blir mindre å mindre. Har funnet ut at vi må virkelig begynne å sette pris på den tiden vi har nå. I dag har vi lagd oss litt god frukt og lagt oss ned i sengen for å se serie.
Elsker slike kvelder der vi har hele kvelden og kan slappe av å faktisk legge oss tidelig også. 

 

Hva har dere gjort i kveld? ♥

POSTED 07.01.2014 // Kl. 18:29

perfectionI dag kom endelig den nye iphonen min. Den er såå fin! Har vært uten mobil i 3 uker nå, så var deilig å endelig få en ny. Finner virkelig ikke en bedre telefon en iphone, verdt hver en krone. 
Fikk også den personlige almanakken min for noen dager siden, som dere kan se under. 

Hva syns dere? 

POSTED 06.01.2014 // Kl. 15:30

Pappas lille jente 

 

Jeg la jo ut ett innlegg om mine favorittklær til henne, så kom jeg på at det kanskje hadde vært gøy å vise frem hva knut har kjøpt også. Han gleder seg til å bli pappa og har sagt hele tiden
at det skal bli en ''liverpool baby'' uansett kjønn. Så dette kommer nok til å bli en skikkelig fotball jente. Jeg har kjøpt noen røde hårband, slik at folk vertfall ser at det er en jente.

Jeg er ikke så fotball interessert selv, men syns det er kjempe søtt at han har litt meninger om hva hun skal gå med. Tror virkelig ikke hun har noe valg om hvilket lag hun skal holde med. 

Hva syns dere? 

#gravid #liverpool #fotball

 


Sorry for at det blir så mange slike innlegg og lite hverdags innlegg. Men det kommer etter hvert. Dette skrev jeg i går og forhåndpubliserte det. Nå er jeg nettopp ferdig på skolen, er på trening og 
skal på jobb fra 18-21 rett etterpå, så håper dere forstår :) 

POSTED 05.01.2014 // Kl. 18:00

Svar på spørrerunden del 2Var du noen gang bekymra for at det skulle komme flere enn et foster? Tenkte jo litt på det med tanke på at kjæresten min er firling, men jeg visste også at det ikke var arvelig. Jeg var litt bekymret for at det skulle være flere likevell, for med det står det jo et dobbelt, trippelt eller firdobbla ansvar. Tror det er godt å få begynne med en, spessielt når jeg er såpass ung. 

Spydde du? Nei, tror jeg var en av de få heldige som ikke var dårlig. Jeg opplevde sjeldent morgenkvalme og spydde heller ikke en eneste gang pga graviditeten. 

Når har dere tenkt at datteren deres skal begynne i barnehagen? Det vet jeg ikke enda. 

Kommer du til å begynne på skolen igjen rett etter fødselen, eller skal du være hjemme noen uker?
Jeg skal ikke gå mer på skolen når hun kommer, før etter sommeren. Men jeg skal gå for å ha store tentamener og eksamener.

Kan du legge ut masse magebilder osv? Kan prøve! her har du et i uke 24, vokst mye siden da!

Hvor lenge hadde du og typen vert ilag? Når jeg ble gravid hadde vi vært sammen i underkanten av et år. 

Hvordan reagerte folk? Veldig fint, alle gleder seg. 

Er du i mot abort, eller hadde du bare lyst på ein baby? Begge deler. 

Tanke om temaet ung mor? Finnest både fordeler og ulemper med å være ung mor. Som ung mor går du glipp av mye som festing osv, og det blir vanskeligere med skole. Men jeg tror det er positivt å ha unge foreldre, for da får du også ofte unge besteforeldre. 

Hvilke forventninger har du til å bli mamma? Jeg gleder meg. Jeg tror ikke at det kommer til å bli lett, men jeg tror det kommer til å være verdt det. Jeg gleder meg til å oppdra henne og gi henne det beste livet hun kan få. 

Topp 5 navn? Emilie, Linnèa, Nathalia, Mariell, Aurora, Evelina. Ups, ble 6. 

Hvilken vogn, bilsete osv har du tenkt på? Vi har kjøpt vogn, og det ble en emmaljunga citycross svart. Knut nektet å ha hvit, men neste unge er jeg fast bestemt på at skal ha hvit. Vi er usikker på hvilket bilsete vi skal kjøpe. 

Kan du legge ut bilde av innkjøp og ting til babyen underveis? Ja, det kan jeg:)

Hadde du mest lyst på jente eller gutt? Hadde blitt like glad uansett, men hadde veldig lyst på en jente. 

Leser du andre mamma-blogger? Ja. Jeg er fast leser av speiltvillingene og mammatilmichelle, men leser også mange andre mamma-blogger innimellom. Synst det er super gøy å lese om andre som er gravide. 

Hvem har du tenkt skal være fadderen? Hun skal ha 4 faddere. Vi har ikke bestemt alle enda, men det kommer uansett til å være hemmelig frem til fødselen.

Når har du tenkt å flytte ut? Jeg og Knut skal få kjellerleilighet hjemme hos meg som vi skal bo i til vi får bedre råd. 

Hvor jobber du? Jeg jobber på en skobutikk i sentrum.

Skal du døpe hun i kirken? Ja, det skal vi. 

Hvordan har graviditeten vært så langt? Den har vært helt grei. 

Trener du ofte? Jeg trener så ofte jeg kan.

Spiser du bare sunt? Nei, jeg spiser selvfølgelig litt usunt i blandt. Men prøver så godt jeg kan å spise sunt. 

Tror du at du får tilbake den gamle kroppen etter graviditeten? Det aner jeg ikke. Er redd jeg ikke klarer det, men jeg skal jobbe så godt jeg kan for det etterpå uansett. 

Liker du å vise fram at du har gravid mage? Nei. Jeg prøver så godt jeg kan å være komfortabel med magen. Har alltid ment at gravide mager er såå fine, men når jeg fikk det selv ble jeg veldig skuffet. Er egentlig ikke så gøy å bare vokse å vokse å se vekten stige uten at det er noe du kan gjøre med det. Men jeg prøver å takle det, og prøver å tenke på at det er fordi hun lille vokser som hun skal. Jeg viser frem magen ja, fordi pappa fikk 4 spørsmål på en uke om det hadde gått dårlig med babyen siden jeg aldri fikk mage. Men å like gravid magen kommer forhåpentligvis etter hvert. Dette har egentlig gjort graviditeten ganske vanskelig for meg. 

Kjenner du andre unge mødre? Ingen jeg kjenner godt, men har bekjente. Men jeg snakker ikke med dem noe særlig. 


 

POSTED 05.01.2014 // Kl. 14:11

Produktanbefaling - LushSom mange andre bloggere, tenkte jeg også å starte med produktanbefalinger hver søndag. Dette er mest fordi jeg aldri orker å sminke meg på søndager, med mindre vi skal på besøk. 
Derfor er det greit å ha noe å blogge om som ikke krever noen bilder av meg selv.

I dag har jeg lyst å fortelle om 2 produkter fra Lush. For dere som ikke vet hva Lush er, så er det en butikk/kjede som selger mange ferske kosemetikk produkter som er håndlaget. 
Man kan faktisk lese på produktet hvem som har laget det. Jeg kjøpte med meg en lip scrub, og en ansiktsrens.

Jeg har prøvd andre produkt også, og er fornøyd med alt. Så jeg kommer garantert til å kjøpe mer der ifra. Du kan finne produktene her: http://www.lushnorge.no/

  Bubbelgum Lip Scrub 
Dette er ikke den første leppe skrubben jeg har prøvd ut, men er den jeg er mest fornøyd med. Du kan bruke den så ofte du vil, så lenge du er flink å smøre deg med en god lipsyl 
etterpå. Jeg bruker denne kanskje en gang i uken. Men nå som det er kaldt bruker jeg den litt oftere. Dette gjør at du får bort alt løs hud fra leppene, og i tillegg blir dem super myke. 

Jeg synest også at designet er veldig søtt, og fargen og lukten gjør det enda bedre. Skrubben lukter tyggegummi/tutti frutti og er ment som at du skal slikke den av etter du har skrubbet leppene inn. 
Akkuratt det klarer ikke jeg fordi jeg blir kvalm av smaken, men vet om mange andre som synest det er kjempegodt. Skrubben varer lenge, og er ikke spesielt dyr heller. 
Eneste er at du må være flink til å ta lokket godt på, og det kan også være lurt å sette skrubben opp ned, for å unngå at den skal tørke ut. 

Angels on bare skin
Dette er en ansikt- og kroppsrens, men jeg bruker den kun i ansiktet. Denne er perfekt om du har senetiv hud som ikke tåler mye. Det eneste du gjør er å ta en dæsj med fingrene og blander med litt vann i hendene. Deretter skrubber du den inn i ansiktet og skyller den av med lunket vann etterpå. Når jeg har brukt denne sitter jeg igjen med myk og ren hud, og føler meg faktisk også mye friskere. 
Om du sliter med hudormer så er denne også blitt anbefalt mot det. Denne lukter også super godt syns jeg. Er kanskje ikke så mangen andre som syns det(?). Den lukter vertfall en slags ''skogslukt''.
Den er ikke så sterk så du kan fint bruke den morgen og kveld. Husk å alltid smør deg med en god ansikts krem etterpå.

Så om du sliter med uren hud er dette absolutt en skrubb jeg vil anbefale.


 Hva syns dere om denne type innlegg? Skal jeg fortsette med dette hver søndag? Har dere prøvd ut noen produkter fra Lush? 

POSTED 04.01.2014 // Kl. 12:50

favorites

- Et kjempe søtt sett som jeg fikk av Elisabeth til jul. Ser i tillegg kjempe hærlig ut!


- Verdens søteste kjøredress som jeg kjøpte i disney butikken i London. Kjempe tjukk og god. Tror det blir denne vi henter henne hjem i fra sykehuset med. 


- En søt uglegenser jeg kjøpte i London, husker ikke helt hvilken butikk. 


- 2 søte bodyer som er kjøpt på et marked i London.


- Til slutt vil jeg vise noen super søte tøfler jeg kjøpte, desse er også fra London, men husker ikke hvilken butikk. 

Har veldig mye annet fint også, men tenkte å vise litt denne gangen. 

Hva syns dere? ♥

#babygirl #baby #klær #fashion #gravid

POSTED 03.01.2014 // Kl. 19:49

summertimes


Se så fine bildene blir når det er lyst ute! Det er noe som har gjort at jeg mister inspirasjon for å ta bilder. Er så kjipt når alle bildene blir ødelagt av blits.. 
Har nesten ingen bilder av meg i fra denne sommeren pga en prosess jeg hadde med håret mitt som gjor at jeg ble flau av å bli tatt bilder av.

Morsomt å tenke på at jeg var gravid nesten hele sommeren uten og vite noe som helst. Tenker at denne sommeren som kommer blir noe helt annet enn denne i år. 
Men gleder meg utrolig mye til og gå trilleturer i det fine været og ligge å sole meg på terrassen mens hun kviler i vognen. Har også planlagt en tur til Svergie og en tur
til sørlandet i løp av sommeren.

Noen andre enn meg som gleder seg? 

#summertimes

POSTED 03.01.2014 // Kl. 10:00

Mine mål for 2014Jeg har en veldig travel uke med familie ting, jobb, skole og legeavtaler, så det blir ikke så mye hverdags innlegg. Håper dere har forståelse for dette. 
Skal prøve å komme med litt innlegg likevell, men kommer nok ikke skikkelig i gang før jeg er tilbake i rutiner igjen.

Tenkte jeg kunne fortelle dere mine nyttårsforesett.

♥ Trene så lenge jeg kan 
Jeg har vært veldig heldig. Jeg har ikke vært noe særlig fysisk syk i svangerskapet og er i ganske topp form fortsatt. Eneste er at jeg er veldig sliten, men det
kan ha noe med at jeg sitter så mye inne. Før jul trente jeg og Amalie 3 ganger i uken, så nå er det tilbake til det. Vi trener på treningssenteret her, og jeg skal fortsette å trene med det samme programmet så lenge jeg kan. Det innebærer både styrke på hele kroppen og kondisjon. Dette er ikke noe farlig i forhold til graviditeten så lenge jeg kjenner at det er okei. Jeg er selvfølgelig forsiktig med å trene magen, visst noen skulle kommentere det.

♥ Bli flinkere på å ta initiativ
Viss det er noe jeg er utrolig dårlig på så er det å ta initiativ. Jeg skal bli mye flinkere til å spør om å finne på ting med venner, istedet for å sitte inne alene hele dagene. Jeg har verdens beste venner, og vi har det alltid gøy i lag, så jeg må virkelig bli flinkere. Jeg vil også få litt tid med dem før jenta kommer. Kommer selvfølgelig til å være med dem etterpå også, men det kommer nok  ikke til å bli helt det samme. Jeg kommer til å være mer travel, og det blir nok mye til at hun blir med meg når jeg skal på besøk. 

♥ Få mer orden  
Er det noe jeg er utrolig dårlig på, så er det å holde orden. Jeg er nå nødt til og bli ryddigere og få mer system på ting før hun lille kommer. Dette gjelder både avtaler, hjemme og på skolen. Jeg finner aldri det jeg leter etter, for jeg roter bort ting hele tiden. Skal ha orden på skolesaker, avtaler, tingene mine og ikke minst ha det ryddig hjemme. Har bestilt en ny personlig almanakk som skal hjelpe meg å huske lekser, jobb og legetimer, som det er en del av nå fremover. Skal selvfølgelig vise den når jeg får den i posten. 

♥ Spise sunt 
Jeg er egentlig ganske flink på å spise sunt. Jeg har alltid vært opptatt om hvordan kroppen min ser ut, så har alltid vært bevisst på å ikke spise så mye usunt.
Dette er noe jeg skal fortsette med og heldigvis har jeg en kjempe sunn kjæreste. Skal bli såå hærlig når vi snart flytter for oss selv og kan begynne å lage alle middager selv. Vi har allerede planer om å lage hjemmelaget brød og rundstykker og andre sunne snacks, og fryse ned. Gleder meg til å eksperimentere med nye ingredienser og nye oppskrifter. Blir hærlig å bli ferdig med all denne julematen. 

♥ Ta billappen
Noe jeg håper sterkt på er at jeg får tatt billappen. Dette er noe som ikke er sikkert med tanke på at jeg har epilepsi å må være anfallsfri i ett år 
for å lærekjøre eller ta kjøretimer. Det er mest sannsynlig at jeg får begynne igjen i mai.  Har allerede øvelsekjørt en del før og har pengene klar så j
eg skal prøve å ta alt så fort jeg kan!

♥ Bli en god mor
Jeg håper selvfølgelig at jeg skal klare mamma rollen bra. Jeg gruer meg, men gleder meg veldig. Håper jeg kan gi henne all den kjærligheten hun trenger 
og at jeg klarer dette uten problem. Jeg skal prøve så godt jeg kan å få minst mulig hjelp av mamma og de, for å vise at jeg selv kan ta ansvar for datteren min. 

 

Har dere noen mål for dette året?
 

POSTED 02.01.2014 // Kl. 16:17

Svar på spørsmålsrunden del 1Hva tenkte du da du ble gravid? Jeg vet ikke helt hva jeg tenkte, for det gikk egentlig ikke helt opp for meg. Når kjæresten sa at testen viste positiv så tenkte jeg at det hadde sjedd en feil, men etter å ha tatt den 3. testen som viste Gravid 3+ såg Knut på meg og sa; ''du er gravid''. Jeg ante ikke hva jeg skulle si, men har verdens søteste kjæreste da, som smilte til meg. Var redd, men jeg var glad også. Men akkuratt hva jeg tenkte aner jeg ikke. Husker det rett og slett ikke. 

Hvordan merket du at du var gravid? Det begynte med at jeg var i Bergen på Rihanna konsert. Jeg hadde glemt tampong hjemme og var super stresset, for det var den dagen jeg skulle få mensen. Dagen etterpå reiste jeg, Knut og familien min til danmark. Jeg tenkte ikke noe mer på det, var bare hele tiden nervøs for å blø gjennom i og med at jeg gikk og ventet på mensen. Tanken slo meg kansje litt, men ikke noe særlig. Når jeg kom hjem tenkte jeg mye på at jeg kanskje var gravid men testet meg ikke før kjæresten ba meg om å gjøre det. Dette var en uke etter vi kom hjem fra Danmark og det var en evighet siden jeg hadde hatt mensen. 

Føler du deg klar til å ta vare på et barn? Både og. Kunne godt ha tenkt meg å oppleve litt ting før jeg ble gravid, gå ut som 18åring, reist til syden med venner osv. Å bli mor er et stort ansvar og jeg vet ikke om jeg er klar eller ikke for å være helt ærlig. Sannheten er at jeg bare må være klar, jeg har ikke andre valg. Men selføgelig, jeg skal gjøre mitt beste og jeg gleder meg veldig. 

Hvordan går det med deg og kjæresten? Er du redd det vil ta slutt når det kommer en baby inn i bildet? Det går veldig fint. Det blir jo litt krangling i og med alle hormonene mine som hopper rundt, men han tar veldig hensyn og tar det ikke så tungt selv om jeg kan skjelle han ut for ingenting. Men vi ler av det fort etterpå. Han ser fram til å bli pappa og er såpass moden til at han vet hva ansvar det er, så jeg anker ikke på at det kommer til å ta slutt pga babyen. Jeg vet at han kommer til og bli værdens beste pappa ♥Hvem var den første du fortalte at du var gravid til? Kjæresten min var den som såg det først. Han såg på testene først, før jeg gjore det selv. Men utenom han sa jeg det til bestevenninna mi samme dagen tror jeg. 

Får du god støtte av familie, venner og nære? Ja, alle rundt meg støtter meg og hjelper meg, og det vet jeg at de kommer til å fortsette med. Noe jeg selføgelig er kjempe takknemmelig for♥

Var graviditeten planlagt? Nei. For å være helt ærlig så har jeg sagt såå mange ganger at jeg har lyst på baby. ''Åå jeg vil bli ung mor, har så lyst å bli gravid'' osv, men når plutselig alt dette ble serriøst ble jeg sjokket, redd, og begynte å skjønne hvorfor jeg burde passet bedre på! Men selvfølgelig så gleder jeg meg til å få henne i armene mine uansett. Likevel om det hadde vært gøy å kunne være ungdom litt lengre, leve livet, reise og oppleve mer. Men skal forsatt reise og oppleve mye da, bare med en ekstra på lasset. 

Hvordan er forholdet mellom deg og kjæresten dins familie? Det er veldig bra synest jeg. Jeg er kanskje ikke så tett innpå dem som han er på min. Vi bor hos meg, noe som gjør at vi ikke er så ofte der, og søskena hans bor litt her og der, så jeg har best forhold til den ene tvilligbroren hans i og med at det er han jeg har tilbringt mest tid med. Men jeg er glad i alle i hans familie uansett om jeg ikke kjenner alle like godt.

Har dere en plan på hvordan dere skal klare dere økonomisk og med utdanning med tanke på utgiftene det å ha et barn medfører? Ja. Vi begge jobber så mye vi kan nå, og tjener det vi kan for å kjøpe alt vi trenger. Vi har tatt ansvar å kjøpt stort sett alt selv og det kommer vi til å fortstette med når det gjelder bleier osv også. Vi mangler kun bilsete og stellebord, som vi har satt av penger til å kjøpe i slutten av januar. Jeg har ikke fått engangsstønaden enda en gang, så det er jo positivt! Utdanning tar vi som det kommer, men Knut kommer til å utdanne seg ferdig og jeg håper jeg også klarer det. Mamma skal være hjemme med henne så jeg kan gå mest mulig på skole etter sommeren igjen. 

Hvordan føler du bømlinger på samme alder som deg har reagert på at du er gravid? Det vet jeg ikke. Har faktisk ingen anelse. Men de som har kommet og snakket med meg har vært veldig positive og glade på mine vegner.  

Føler du deg på noen måte sett ned på av voksne/jevnaldere pga du ble garvid såpass tidlig? Både og. Jeg har ikke fått noen kommentarer eller noe, men mange blikk. Kommer vell av at mange er nysgjerrige, men det sjønner jeg. Er ikke så lett å vite hva folk syns, å ikke godt å vite hva folk tror heller. Alle snakker med hverandre men det er få som tørr å komme å spørr meg selv.

Hvordan gjør du det med skolen nå? Jeg skal prøve å fullføre 2. klasse før termin. Når jeg begynner på skolen igjen etter somerferien, skal jeg ta så mangen timer jeg greier mens mamma er hjemme med henne, i og med at hun bare jobber nattevakt. 

Bor du å typen sammen? Ja, vi bor sammen hjemme hos min familie. 

Hvordan fortalte du moren din at du var gravid? Jeg fortalte det ikke. Jeg har en såpass smart kjæreste som glemmer å hive kvitteringen, så hun la fram kvitteringen på badehylla så hun visste at jeg skulle se den. Så ja, måtte jo bare innrømme det egentlig? Morsomt, nesten med en gang vi ble kjærester testet jeg meg pga mensen var 2 dager for sen og jeg hadde hatt litt vondt i magen (paranoid). Da glemte jeg selvfølgelig kvitteringen på badet og mamma kom opp og spurte meg rett ut. Den var ikke positiv den gangen da, haha :)

Sto valget noen gang mellom abort? Nei, jeg er i mot abort utenom visst det gjelder voldtekt. Du må kunne stå for dine egne handlinger, synes ikke at dine egne handlinger skal gå utover forsteret som ikke har gjort noe. Jeg hadde nok ikke tatt abort uansett situasjon, utenom voldtekt, da hadde jeg vurdert det.

Har du venner som støtter deg? Har du mistet noen venner etter du fant ut at du var gravid? Ja. Alle støtter meg (noe jeg setter veldig pris på). Har mistet noen venner etter jeg ble gravid, men det hadde ingenting med graviditeten å gjør.. 

Hva vil du utdanne deg som? Jeg har veldig lyst å bli lærer, og har veldig stor drøm om å reise til utlandet i noen år for å være lærer på en internasjonal skole eller på en skole for fattige barn! Får nesten bare se om jeg får det til. Kunne tenkt meg at barna mine skal kunne oppleve noe slikt også, så når jeg ikke har noen barn i den minste alderen så blir nok dette et alternativ. 

Har du fått kritikk av folk at de baksnakker deg etter du fant ut du var gravid? Ingen har komt å sagt noe til meg nei. Men selfølgelig, folk snakker. Men for å være ærlig hadde jeg også snakket hadde det vært noen andre. 

Hvem er med deg til legen - ultralyd? Til legen går jeg som regel alene. Men når jeg er på kontroll hos jordmor er av og til Knut med. Har vært på ultralyd 3 ganger. Første gangen med mamma og Knut. Andre gangen med Knut, mamma og Helene (bestevenninna mi) og den siste gangen var pga smerter i magen så ble litt akutt. Men da var mamma med meg. Skal snart på ultralyd igjen, og da skal jeg og Knut ta med lillesøstera mi på 8 uten at hun vet hva vi skal, for å overraske henne. Tror det blir stas.

Ultralyd er såå fascinerende! Ser dere så stor forskjell det var fra uke 12-19? På det første bildet er hun 19 uker. Noen som ikke forstår det bilde, men hode ligger ned og rumpa opp visst dere sjønner? Haha:)


 

Del 2 kommer snart, men bare fortsett å spør:)

#gravid #spørrerunde 

 POSTED 01.01.2014 // Kl. 13:52

This will be your yearMamma og Pappa gleder seg sånn til å se deg ♥

#gravid #baby 


Tenkte å lage ett innlegg til helga der jeg viser frem noen av favoritt plaggene vi har kjøpt/fått til henne? er det noen som er interessert i det? 
Det har skjedd saker og ting som gjør at jeg ikke kommer til å blogge så mye om hverdagen nå fremover de neste dagene, så håper det går fint for alle.
Skal prøve å svare på litt spørsmål til i morgen.

Håper alle hadde en fin feiring i går! Hei & velkommen Her kan du skrive litt om deg selv. Lurer du på noe om meg så klikk her.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicDESIGN AV

hits