Maler kategori : malho -

POSTED 29.06.2014 // Kl. 17:42

Hvordan er Emilie?Jeg tenkte og fortelle litt om hvordan Emilie er, og hvordan det er og være mammaen hennes. 

Emilie er en veldig rolig og snill baby. Hun gråter sjeldent og er for det meste glad. Den første natten på sykehuset gråt hu og var våken hele natten, og jeg var kjempe 
sliten, men måtte være oppe med henne og amme henne nesten hele tiden. Jeg satt da igjen med en redsel om at det va slik det kom til og bli, altså veldig slitsomt.

Men allerede neste natt var ting blitt bedre, og jeg fikk sovet ut, men dette var også takketvære di på sykehuset og mamma som kunne hjelpe meg litt med henne så jeg fikk sove. Når vi kom hjem så ble søvnen hennes bare bedre og bedre, og det er kunn en natt utenom den på sykehuset der vi har måttet sitte oppe lenge om natten med henne. Og nå, sover hun hele natten, hun får mat når knut går på jobb/kurs, og sover helt til jeg står opp, rundt 11 tiden. 

Jeg merker at jeg tåler lite at hun gråter, når hu gråter lenge blir jeg kjempe stresset og kan ofte begynne og gråte selv, og da klarer jeg ikke roe henne ned, så jeg kjenner jeg er veldig takknemmelig for at hun er så snill som hun er. 

I starten sov hun mye, det va få som fikk se henne våken fordi hun lå bare med øynene igjen og sov. Men etter noen uker ble hun mye mer våken og veldig nysjerrig på ting rundt seg. Og etter 5-6 uker så fikk jeg gleden av og se henne smile. Dette er noe som smelter mamma-hjertet hver eneste dag. 

Emilie får mye skryt av folk rundt meg, når vi var hos fotografen så ble vi begravd i så mye skryt av Emilie om hvor snill hun var, og hvor tolmodig hun var så bare låg helt stille imens hun tok bilder. Hun tok faktisk oppi 700 bilder. 

Emilie er en baby som er glad i oppmerksomhet, men hun MÅ ikke ha det, hun kan sutre litt når hun ligger alene til tider, men av og til sutrer hun når folk er for mye oppi henne, får da vil hun ha fred, så hun trivsest også i sitt eget selskap. 

jeg er så takknemmelig som får være mamma til Emilie ♥

POSTED 29.06.2014 // Kl. 13:23

Jeg begynner og blogge igjenHei! Når har jeg bestemt meg for å starte å blogge igjen. Den første tiden har vært veldig travel, jeg har brukt all tiden min på mine nærmeste og Emilie. Jeg synest at det er veldig viktig og ikke glemme alle på sidelinjen likevell om jeg har fått en liten baby, så Emilie har fått blitt med på mye gøy allerede, med både meg, vennene mine og slekta rundt oss. Jeg tror det er veldig stas for besteforeldrene som har fått sitt første barnebarn, og dette gjelder på begge sider.

Nå har jeg litt bedre tid til blogging, får nå har Emilie mer faste rutiner, så jeg har tid til ting når hu kviler.

Jeg har mye og fortelle og mange bilder og vise, så håper folk er inneressert i og lese:)

Har dere noen innlegg dere ønsker?

#mammablogg #baby 

POSTED 06.05.2014 // Kl. 14:25

Jeg er blitt mamma12 april, på termin dagen valgte lille Emilie og komme til verden!
Jeg har nå vært mamma i 3 uker og det er helt fantastisk!

Noen som vil at jeg skal begynne å blogge igjen?

POSTED 14.02.2014 // Kl. 11:44

Need summerHerregud som jeg gleder meg til sommer, sol, varme, mange båtturer, grillkvelder, lange turer, alle joggeturene i bare shorts og tskjorte! Denne sommeren blir ekstra spesiell med tanke på det er min første sommer som mamma! Men tror det kommer til å bli fantastisk! Mange tenker kanskje at det ikke blir noe kos for meg som må passe henne hele tiden, men med kjæreste og alle rundt oss så kommer til å sloss om å få passe henne så blir det nok mye tid til det jeg skrev over!

Plis la tiden gå litt fortere!! Er så lei av den kalde og mørke vinteren, blir så deprimert av å sitte inne i mørket hele dagene..

Flere som savner sommer?

POSTED 13.02.2014 // Kl. 15:00

Travle dagerHeihei! 

Nå er jeg snart endelig ferdig med en travel travel uke. Jeg har brukt hele uken på å øve til biologi, som er det faget jeg sliter mest med. Jeg vet at uansett hvor mye jeg har øvd så kommer jeg nok ikke til å få en kjempe karakter, menmen. Jeg syns personlig at det viktigeste er å ha følelsen etterpå at jeg har gjort så godt jeg kan. Og selfølgelig så kommer jeg jo til å få litt bedre enn jeg hadde gjort om jeg ikke hadde øvd.

I morgen er prøven og jeg kjenner det skal bli kjempe deilig å bli ferdig, likevel om det betyr at jeg må begynne å øve på norskprøven jeg skal ha på tirsdag. I dag skal jeg toppe alt med å gå på jobb rett etter skolen, så tror jeg kommer til å være kjempe sliten når jeg kommer hjem. At jeg skal tidlig i seng i kveld er vertfall sikkert.

Jeg har forsatt ikke strøm på kameraet, men håper det fikser seg i løp av de neste dagene. På lørdag skal vi til stavanger og kjøpe det siste vi mangler av babyutstyr, så jeg kommer nok til å legge ut litt innkjøp på søndag. Tenkte at jeg kunne legge ut noen av favoritt plaggene mine til prinsessa i morgen viss noen er intressert? Har gjort det en gang før, men tenkte jeg kunne vise litt annet denne gangen.  Nå kan jeg forresten legge ut bilder igjen, men blir bilde fra arkivet i dag med tanke på at jeg ikke har strøm på kameraet. Lover å komme med masse bilder når kameraet er ladet opp. 


POSTED 11.02.2014 // Kl. 19:08

SunsetVet jeg er en kjempe dårlig blogger om dagene. Men har en stor prøve på fredag, som trenger ekstra mye øving til i og med at det er veldig tungt stoff og i et fag jeg sliter 
med. Håper uansett alle har en fin fin uke! 

POSTED 04.02.2014 // Kl. 13:41

Bloggene jeg leserI går fikk jeg spørsmål om jeg kunne legge ut hvilke blogger jeg leser, og selfølgelig kan jeg det!

Over her kan dere se de 4 bloggene jeg leser mest og liker best! Alle desse bloggene er hverdagsblogger.

1. Love.blogg.no - Bloggen til Erica var den første bloggen jeg begynte å lese! Så jeg har følgt henne i ganske mangen år etter hvert! Syns hun virker som en kjempe søt jente og syns hun blogger bra! Hun blogger mest om hverdagen sin.

2. Eirinkristiansen.blogg.no - Eirin har jeg ikke følgt fast så veldig lenge, men nå er jeg innom hver eneste dag. Syns hun blogger bra og hun blogger mye om kosthold og trening, så det gir jo litt ekstra motivasjon i hverdagen.

3. Annais.blogg.no - Anna sin blogg har jeg også følgt lenge. Elsker at hun ikke er så seriøs. Sitter ofte å ler av innleggene hennes.

4. Maddepaddee.blogg.no - Denne bloggen har jeg også lest en god stund. Elsker stilen hennes og syns hun blogger bra.

Over kan dere se bloggene jeg er innom ganske ofte, egentlig så og si hver eneste dag. Er ikke alle bloggene jeg liker sånn supergodt, men er innom likevel.

Sophieelise.blogg.no - mammatilmichelle.blogg.no - arefjord.blogg.no - speiltvillingene.blogg.no - auroramohn.blogg.no - tcmn.blogg.no - andreabadendyck.blogg.no - matholck.blogg.no - ssbk.blogg.no - krisssy.blogg.no ( er ikke på bildet )

Jeg elsker å lese blogger, så visst dere vil at jeg skal lese deres blogg så er det bare til å legge igjen bloggadressen deres i kommentarfeltet. Ta gjerne med hva dere blogger om så kan jeg gå innom alle og legge igjen en kommentar til dere! :)

POSTED 03.02.2014 // Kl. 13:43

Ny uke!Hei hei!
I dag startet vi en ny uke! Heldigvis tror jeg denne uken kommer til og gå kjempe fort! Sluttet 12 i dag, på onsdag skal jeg på ultralyd og på torsdag har jeg helg! 

Er egentlig klar for en ny uke nå, får vell snart komme i gang med prøveøving til norsk i neste uke! Har ingen planer verken i dag eller i morgen, så får vell bruke dagene effektivt.

Håper alle får en super uke!!

POSTED 01.02.2014 // Kl. 16:55

Alt for typiskHeihei!
Våknet i dag av at det var lyst ute, og klokken var allerede 10. Verken jeg eller kjæresten pleier å såve så lenge, men det gjore meg ingenting. Det var bare deilig.

I dag når jeg skulle ta bilder til dere av barnesengen, så var jeg så uheldig at kameraet gikk tom for strøm, så ble ingen bilder.. Jeg har ikke har kamera lader heller, så vet ikke helt hva jeg skal gjøre nå. Prøver å få lånt meg en.. Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt Canon ladere? Skal til byn på onsdag så håper jeg finner det på en fotobutikk der. Nå har jeg lagt søsteren min sitt kamera på lading, så kan jeg låne det til jeg har funnet ny lader til mitt.. Det er ikke like bra, men bedre en ingenting. I morgen tenkte jeg å vise dere hva sminke jeg bruker, er det noe interesse for det? Tenkte også å vise dere sprinkel senga som vi har fått på plass nå.

Nå har jeg og kjæresten nett gått en tur og skal snart lage oss noe å spise! Håper alle får en super lørdag!

(Bildet er tatt med mobilen)

POSTED 31.01.2014 // Kl. 20:43

Did you knowVar nettopp innom en blogg og så et innlegg som vertfall jeg syns var gøy å lese, så tenkte jeg kunne hive meg på jeg også. 

♥ Jeg er avhengig av en ting, noe jeg har vært helt avhengig av siden jeg var baby. Hårføner. Jeg bruker den ikke til håret, men til å kunne slappe av. Når jeg var liten var dette noe som kunne få meg til å slutte å gråte, og frem til i dag har det alltid klart å få meg til å slappe av. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg sitter opptil flere timer foran hårføneren hver dag. Jeg har den på når jeg er inne på badet på do, jeg sitter foran den når jeg sminker meg, sitter lenge foran den når jeg har dusjet og i tillegg til det, ligger jeg bare å kviler på gulvet med den på. Elsker lyden og elsker den varme luften siden jeg alltid fryser. 

♥ Jeg har forsjellige tvangstanker når det kommer til mat. Jeg liker ikke å kjøpe usunne ting på butikken som folk kan se. Visst jeg har kjøpt en sjokolade må jeg enten gjemme den med en gang jeg har betalt, eller få noen andre til å betale for meg. Jeg må alltid ha en liten bit igjen på tallerken når jeg spiser middag, aner ikke hvorfor. Jeg klarer heller ikke spise mat som ser ekkel ut. Jeg syns maten smaker bedre om den er pent lagt til. 

♥ Jeg legger meg sykt tidlig. Jeg er så trøtt på dagene, og uansett hvor mye jeg kviler er jeg utrolig trøtt kl 22. Legger meg som regel aldri etter klokka 23, men er jo selvfølgelig dager der jeg er litt mer opplagd, og kanskje har fått i meg litt for mye sukker eller koffein. 

♥ Jeg er ganske sjenert. Før var jeg langt i fra sjenert. Kunne lett gått bort til noen jeg ikke kjente og si hva som helst. Gruet meg ikke til å gjøre noe som helst, men har desverre blitt sjenert i de siste årene.

♥ Jeg suger i norsk skriving. Når det kommer til bloggen så er jeg så heldig at jeg har en venninne som retter alle innleggene mine så jeg slepper å domme meg fullstendig ut. 

♥ Mitt naturlige hår består av en blanding av afro og krøller. Stikker ut til alle kanter og krøller seg opp. Så ja, jeg stritter håret hver eneste gang jeg har dusjet. 

♥ Jeg har et utrolig bra forhold med den minste søsteren min (har jo bra med alle), men vi står hverandre litt ekstra nært. Hun er bare 8 år, men vi er likevell like på mange punkt. 
Vi tilbringer kjempe mye tid sammen, og jeg er hundre prosent sikker på at jeg kommer til å være den hun kommer til når hun trenger noen når hun blir eldre. Hun er selvfølgelig plagsom i blandt, men vi har det som regel kjempe gøy sammen.

♥ Jeg er utrolig pirken! Ser jeg noen som har f.eks en stor kvise så får jeg helt fnatt og får bare lyst å gå og kneppe den. Eller visst jeg ser at noen f.eks har knappet skjorten deres feil, så kjenner jeg det brenner
inni meg om å gå bort å fikse på det, uansett om jeg ikke kjenner personen. Hadde jeg ikke vært så sjenert, hadde jeg soleklart gått bort og fikset på det. Er kanskje frekt, men er så utrolig perfeksjonist på slike ting.  

Noe dere ikke visste?

Håper alle får en finfin fredags kveld! Jeg skal tilbringe kvelden med kjæresten som snart kommer hjem fra jobb♥♥♥

POSTED 27.01.2014 // Kl. 17:30

Travelt?Kunne kommet med en unnskyldning om hvorfor jeg ikke har blogget, men det har jeg ikke. Har bare rett og slett ikke orket.. Er kjempe sliten om dagene og det eneste jeg vil er å sove! Skal prøve å få gjort noe med det, spise mer og få meg mer frisk luft! I dag begynte jeg på skolen igjen etter en slapp helg utenom noen timer på jobb. Så nå skal jeg ta meg i sammen og gidde mer!

I dag ble verdens beste Elisabeth 18(!!!) år, heldige hun! Snart er lappen i boks også! Suger litt når alle venninnene mine blir 18 og kan gå ut før meg, men med tanke på graviditeten gjør det meg egentlig ingenting at jeg ikke blir 18 før til sommeren! Og da er mine nermeste allerede 18, så vi kan gå ut på byen sammen da!

Skal legge kameraet på lading og oppdatere dere mer denne uken!

Slenger med et bilde av den søte 18 åringen!

Hva har dere gjort i helgen?

POSTED 17.01.2014 // Kl. 20:40

weekendHeihei!

Endelig ferdig med en super travel uke! Alt har gått i eitt kjør siden mandag.. Så håper dere har forståelse for at jeg ikke har blogget så mye.. Ser at statestikken å kommentarerene synker veldig
men sjønner egentlig det.

Nå har jeg og kjæresten reist til Haugesund, og skal være her hele helgen i leiligheten til broren til knut. Han er så snill og låner den bort til oss. Er ganske deilig å få litt tid alene av og til også.
Så nå skal vi sette oss ned og spise middag (kyllingburger) og se prison break! I morgen skal vi noen ærend og mest sansynlig på besøk til noen venner av Knut.

Tenkte også å ta noen magebilder til dere i morgen, hva tenker dere om det?

 

Håper alle får en super helg!

 

POSTED 13.01.2014 // Kl. 17:11

13. JanuarNå er det mandag igjen, som vil si en ny uke og en uke med masse arbeid. Vi skal ha prøve i biologi på fredag, som er et fag jeg sliter litt med, som vil si at jeg må jobbe litt ekstra hardt med!
Dette gjør at det blir lite tid til blogging, men skal selvfølgelig gi dere litt!

I dag begynte dagen for meg klokken 8 for å gå på skolen, og etter skolen gikk jeg rett på trening! Resten av kvelden skal jeg skrive litt på sammendraget til prøven.

Håper alle får en fin uke!
Andre som har mye å gjøre denne uken?

POSTED 11.01.2014 // Kl. 10:17

TapasGod kveld folkens!
Nå har jeg akkuratt komt hjem fra en super koselig tapas kveld med verdens beste jenter! Vi koste oss med god mat, kortspill og bare satt hele kvelden å snakket og sang.

I dag har jeg vært i byen på ultralyd, alt såg fint ut og hun vokser som hun skal! Heldigvis var det fortsatt en jente.
Fikk også kjøpt bilsete, fikk voksi pose og litt ullklær til hun lille av svigermor og søsteren til Knut! Dette kan jeg vise dere i morgen om det er interesse for det?

Har bare mobilbilder fra i kveld desverre, men det får duge!

Æ

Dere merket kanskje at jeg skrev dette innlegget i går? Ja, jeg sovnet.. Sorry!

POSTED 07.01.2014 // Kl. 20:56

KvalitetstidSkole, lekser, trening, jobb, jobb, jobb.. Tiden går så fort og dagene er såå travle. Knut jobber annenhver helg, jeg jobber ofte, vi går begge på skole og vi trener også begge 2 på ulike tider, så jeg merker fort at 
tiden med hverandre blir mindre å mindre. Har funnet ut at vi må virkelig begynne å sette pris på den tiden vi har nå. I dag har vi lagd oss litt god frukt og lagt oss ned i sengen for å se serie.
Elsker slike kvelder der vi har hele kvelden og kan slappe av å faktisk legge oss tidelig også. 

 

Hva har dere gjort i kveld? ♥

POSTED 07.01.2014 // Kl. 18:29

perfectionI dag kom endelig den nye iphonen min. Den er såå fin! Har vært uten mobil i 3 uker nå, så var deilig å endelig få en ny. Finner virkelig ikke en bedre telefon en iphone, verdt hver en krone. 
Fikk også den personlige almanakken min for noen dager siden, som dere kan se under. 

Hva syns dere? 

POSTED 03.01.2014 // Kl. 19:49

summertimes


Se så fine bildene blir når det er lyst ute! Det er noe som har gjort at jeg mister inspirasjon for å ta bilder. Er så kjipt når alle bildene blir ødelagt av blits.. 
Har nesten ingen bilder av meg i fra denne sommeren pga en prosess jeg hadde med håret mitt som gjor at jeg ble flau av å bli tatt bilder av.

Morsomt å tenke på at jeg var gravid nesten hele sommeren uten og vite noe som helst. Tenker at denne sommeren som kommer blir noe helt annet enn denne i år. 
Men gleder meg utrolig mye til og gå trilleturer i det fine været og ligge å sole meg på terrassen mens hun kviler i vognen. Har også planlagt en tur til Svergie og en tur
til sørlandet i løp av sommeren.

Noen andre enn meg som gleder seg? 

#summertimes

POSTED 03.01.2014 // Kl. 10:00

Mine mål for 2014Jeg har en veldig travel uke med familie ting, jobb, skole og legeavtaler, så det blir ikke så mye hverdags innlegg. Håper dere har forståelse for dette. 
Skal prøve å komme med litt innlegg likevell, men kommer nok ikke skikkelig i gang før jeg er tilbake i rutiner igjen.

Tenkte jeg kunne fortelle dere mine nyttårsforesett.

♥ Trene så lenge jeg kan 
Jeg har vært veldig heldig. Jeg har ikke vært noe særlig fysisk syk i svangerskapet og er i ganske topp form fortsatt. Eneste er at jeg er veldig sliten, men det
kan ha noe med at jeg sitter så mye inne. Før jul trente jeg og Amalie 3 ganger i uken, så nå er det tilbake til det. Vi trener på treningssenteret her, og jeg skal fortsette å trene med det samme programmet så lenge jeg kan. Det innebærer både styrke på hele kroppen og kondisjon. Dette er ikke noe farlig i forhold til graviditeten så lenge jeg kjenner at det er okei. Jeg er selvfølgelig forsiktig med å trene magen, visst noen skulle kommentere det.

♥ Bli flinkere på å ta initiativ
Viss det er noe jeg er utrolig dårlig på så er det å ta initiativ. Jeg skal bli mye flinkere til å spør om å finne på ting med venner, istedet for å sitte inne alene hele dagene. Jeg har verdens beste venner, og vi har det alltid gøy i lag, så jeg må virkelig bli flinkere. Jeg vil også få litt tid med dem før jenta kommer. Kommer selvfølgelig til å være med dem etterpå også, men det kommer nok  ikke til å bli helt det samme. Jeg kommer til å være mer travel, og det blir nok mye til at hun blir med meg når jeg skal på besøk. 

♥ Få mer orden  
Er det noe jeg er utrolig dårlig på, så er det å holde orden. Jeg er nå nødt til og bli ryddigere og få mer system på ting før hun lille kommer. Dette gjelder både avtaler, hjemme og på skolen. Jeg finner aldri det jeg leter etter, for jeg roter bort ting hele tiden. Skal ha orden på skolesaker, avtaler, tingene mine og ikke minst ha det ryddig hjemme. Har bestilt en ny personlig almanakk som skal hjelpe meg å huske lekser, jobb og legetimer, som det er en del av nå fremover. Skal selvfølgelig vise den når jeg får den i posten. 

♥ Spise sunt 
Jeg er egentlig ganske flink på å spise sunt. Jeg har alltid vært opptatt om hvordan kroppen min ser ut, så har alltid vært bevisst på å ikke spise så mye usunt.
Dette er noe jeg skal fortsette med og heldigvis har jeg en kjempe sunn kjæreste. Skal bli såå hærlig når vi snart flytter for oss selv og kan begynne å lage alle middager selv. Vi har allerede planer om å lage hjemmelaget brød og rundstykker og andre sunne snacks, og fryse ned. Gleder meg til å eksperimentere med nye ingredienser og nye oppskrifter. Blir hærlig å bli ferdig med all denne julematen. 

♥ Ta billappen
Noe jeg håper sterkt på er at jeg får tatt billappen. Dette er noe som ikke er sikkert med tanke på at jeg har epilepsi å må være anfallsfri i ett år 
for å lærekjøre eller ta kjøretimer. Det er mest sannsynlig at jeg får begynne igjen i mai.  Har allerede øvelsekjørt en del før og har pengene klar så j
eg skal prøve å ta alt så fort jeg kan!

♥ Bli en god mor
Jeg håper selvfølgelig at jeg skal klare mamma rollen bra. Jeg gruer meg, men gleder meg veldig. Håper jeg kan gi henne all den kjærligheten hun trenger 
og at jeg klarer dette uten problem. Jeg skal prøve så godt jeg kan å få minst mulig hjelp av mamma og de, for å vise at jeg selv kan ta ansvar for datteren min. 

 

Har dere noen mål for dette året?
 

POSTED 31.12.2013 // Kl. 14:00

I 2014 skal jeg..-- ♥ bli høygravid ♥ bli mamma ♥ fullføre 2. klasse ♥ arrangere barnedåp ♥ bli 18 ♥ forhåpentligvis ta billappen ♥ reise til Bulgaria med min nye familie ♥ trene hardere ♥ få en mini leilighet ♥ spise sunnere ♥ starte mitt siste år på videregående ♥ sverige tur med knut å hun lille ♥ bli flinkere å ta ansvar ♥ få en fantastisk sommerferie ♥ gå mange trilleturer ♥ feire jul med mini for første gang ♥

 

Godt nyttår alle sammen ♥♥

POSTED 30.12.2013 // Kl. 11:25

Tilbake til hverdagen!De siste dagene har vært så utrolig slappe. Jeg har bare ligget i senga å sett filmer, spist mye mat og kost med kjæresten.
I går var jeg på besøk hos Helene med Amalie og Tina. Helene kom nettopp hjem fra oslo, og Tina kom hjem fra Thailand for 
bare noen dager siden! Koslig og se dem igjen♥ 

I dag skal jeg strax på treningssenteret med Amalie og etterpå en liten tur til legen for å ta noen blodprøver før jeg og mamma tar turen opp til sentrum for å 
handle litt. I kveld skal jeg og Amalie sitte barnevakt på søskenbarna hennes. Har dere noen ønsker om et innlegg til i dag? 

 

I dag ble det havrepannekaker på søsteren min og meg til frukost. Kjempe gode, sunne og lette å lage! 
Det eneste jeg gjør er å blande egg, havregryn, kesam og litt melk. Steker dem og du kan ha hva som helst til pålegg.
Jeg kan ikke si mengdene, for jeg aner ikke, men om du skal ha 2 stk (som du blir veldig mett av), så trenger du ca 1egg, 1 ss kesam, 3ss havregryn, eventuelt litt rugmel og litt melk for å få blandingen løsere eller fastere.  

#gravid #trening #kosthold #hverdag

POSTED 29.12.2013 // Kl. 12:37

Om meg!Hei! jeg er en jente på 17 år som kommer fra en liten øy, som heter Bømlo. I April venter jeg en prinsesse, så her på bloggen kommer dere til å få lese om hverdagen min
og mine tanker rundt dette å være gravid. 

Jeg bor sammen med kjæresten min, mamma og pappa og mine 3 yngre søsken. På fritiden har jeg før drevet med turn, men dette måtte jeg slutte med når jeg kom litt ut i svangerskapet. 
Jeg bruker fritiden min på trening, være med venner og kjæresten min. 

Håper dere vil følge meg!:) 

 


Håper at dere kan komme med hva dere vil lese og slikt, sånn at det blir lettere for meg og finne ting og skrive om!

- Malin

#gravid #svangerskap #mammabloggHei & velkommen Her kan du skrive litt om deg selv. Lurer du på noe om meg så klikk her.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicDESIGN AV

hits