Maler kategori : malho -

POSTED 12.02.2014 // Kl. 16:00

Hva skal hun hete?Når det kommer til navn så aner vi ikke hva vi skal velge. Vi har en del navn vi syns er fine, men vi klarer ikke å bli enige om ett. 
Jeg har veldig lyst på et litt spesielt navn mens kjæresten liker best vanlige navn. Syns det er så utrolig vansklig, og jeg begynner egentlig å stresse litt for tiden fyker jo. Jeg er nesten helt sikker på at vi ikke har navnet klar til fødselen, så håper vi vertfall klarer å finne noe på sykehuset. 

Jeg hadde vært kjempe takknemlig om jeg kunne fått hjelp av dere. Om dere kunne komt med navntips, eller fortelle hvilke av navnene nedenfor dere likte best! 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 

♥ Evelina 
♥ Linnéa
♥ Erle
♥ Othelie
♥ Olivia
♥ Emilie
♥ Melissa
♥ Amelia

 

Klarer ikke laste opp bilder, er det flere som har problemer med det? 
Hjelp meg og stem på hva navn du liker best, og kom gjerne med andre navntips også! 

POSTED 02.02.2014 // Kl. 13:39

Here sleeps a princessHer er sengen klar. Vi skal ikke ha drømme fangeren her, men drømmefangeren vi har kjøpt har søsteren min på rommet til prinsessen kommer. Den er super fin og gleder meg til å vise den til dere senere. Bildene ble utrolig dårlige, er tatt med et gammelt speilrefleks kamera, så forventet egentlig ikke noe bra resultat. Håper jeg får tak i kamera lader i løpet av neste uke. 

Vi skulle egentlig ha en seng både jeg og Knut har lugget i. Dere skjønner at bestemoren min kjøpte en sprinkelseng av moren til Knut når jeg ble født, for da var jo han allerede 3 år.
Ganske morsomt å tenke på egentlig. Vi fant den desverre ikke, tror den kanskje er kastet eller noe. Så nå har vi pusset opp min seng som jeg hadde når jeg var liten, og kjøpt
nye madrasser. Syns det er så fint med gamle ting!  

Hva syns dere?

POSTED 18.01.2014 // Kl. 18:25

Leserspørsmål - gravid & trening 

Trening og gravid.

Fikk en kommentar i kommentarfeltet der det sto «Er det ikke farlig å trene når man er gravid?». Tenkte jeg kunne svare litt grundig på dette spørsmålet.

Før jeg ble gravid var jeg i ganske god form, jeg drev ikke så alt for mye med styrke trening, men var mye aktiv. Dette fortsatte jeg med når jeg var gravid både før og etter jeg fikk vite at jeg var gravid.
I høst begynte jeg å trene på treningssenter. Jeg vervet meg ikke for et år, men kjøper klippekort slik at jeg kan stoppe treningen når jeg ikke klarer mer. Å trene styrke er IKKE farlig når man er gravid. Jeg vet hva jeg gjør, jeg vet hva jeg klarer, og jeg vet når jeg må gi meg. Jeg trener så ofte jeg orker og jeg presser meg fortsatt, men jeg presser kun viljen min. Jeg lytter til kroppen min. Viss jeg får ubehag i magen så slutter jeg med en gang. Jeg har vært ganske heldig, jeg har ikke den største magen, og jeg syns ikke det er noe tungt å være gravid. Jeg vet at når jeg skal begynne å trene etter svangerskapet så kommer det til å være mye lettere for meg enn det hadde vært om jeg ikke hadde trent.

Jeg har fått mange spørsmål om hvorfor jeg trener og ikke heller bare sitter inne og slapper av og hiver i meg på mat. Men det er ikke bare magen som vokser i svangerskapet, mange kan være uheldige å legge kjempe mye på seg. Ikke forstå meg feil, jeg prøver på ingen måte å slanke meg. Jeg prøver å bygge muskler slik at jeg får det lettere etter graviditeten og jeg prøver rett og slett å holde formen. Det finnes mange gode øvelser som ikke er noe problem for gravide og ta. Jeg tar 10-15 øvelser x3 rep hver treningsøkt på treningssenteret. Og jeg skjønner at om en måned så klarer jeg kansje bare 5-10 øvelser. Dette har barnet ikke vondt av. Barnet har godt av at jeg beveger på meg, og har godt av at jeg slapper av. Trening virker utrolig mye inn på sinn. Jeg slapper mye mer av visst jeg får trent. Så for alle som lurer er trening bare godt for svangerskapet så lenge du tar hensyn og lytter på kroppen din. Det er bare du som vet når du ikke klarer mer. Og jeg kan love dere, at barnet sier i fra viss det er noe hun ikke liker.

Mange tror sikkert at man ikke kan trene mage når man er gravid, at det blir trangere der inne når jeg trener magen. Dette stemmer ikke. Det er ingenting galt i å trene magen når man er gravid.
Trening generelt er kjempe bra for svangerskapet så lenge du ikke er i et risikosvangerskap. Det finnes jo forskjellige sporter man ikke burde drive med når man er gravid. Jeg spiller f.eks ikke fotball i gymmen med tanke på at jeg er redd for å få en hard ball i magen. Jeg går ikke på turn med tanke på stor fallfare, jeg står heller ikke på slalom eller snowboard, likevell om dette er noe av det gøyeste jeg vet om.

Så min trening er helt trygg, og jeg kommer også til å fortsette å trene så lenge jeg kan!

 

Bare til å spørre om det er noe mer dere lurer på!:)

#trening #gravid 

POSTED 06.01.2014 // Kl. 15:30

Pappas lille jente 

 

Jeg la jo ut ett innlegg om mine favorittklær til henne, så kom jeg på at det kanskje hadde vært gøy å vise frem hva knut har kjøpt også. Han gleder seg til å bli pappa og har sagt hele tiden
at det skal bli en ''liverpool baby'' uansett kjønn. Så dette kommer nok til å bli en skikkelig fotball jente. Jeg har kjøpt noen røde hårband, slik at folk vertfall ser at det er en jente.

Jeg er ikke så fotball interessert selv, men syns det er kjempe søtt at han har litt meninger om hva hun skal gå med. Tror virkelig ikke hun har noe valg om hvilket lag hun skal holde med. 

Hva syns dere? 

#gravid #liverpool #fotball

 


Sorry for at det blir så mange slike innlegg og lite hverdags innlegg. Men det kommer etter hvert. Dette skrev jeg i går og forhåndpubliserte det. Nå er jeg nettopp ferdig på skolen, er på trening og 
skal på jobb fra 18-21 rett etterpå, så håper dere forstår :) 

POSTED 05.01.2014 // Kl. 18:00

Svar på spørrerunden del 2Var du noen gang bekymra for at det skulle komme flere enn et foster? Tenkte jo litt på det med tanke på at kjæresten min er firling, men jeg visste også at det ikke var arvelig. Jeg var litt bekymret for at det skulle være flere likevell, for med det står det jo et dobbelt, trippelt eller firdobbla ansvar. Tror det er godt å få begynne med en, spessielt når jeg er såpass ung. 

Spydde du? Nei, tror jeg var en av de få heldige som ikke var dårlig. Jeg opplevde sjeldent morgenkvalme og spydde heller ikke en eneste gang pga graviditeten. 

Når har dere tenkt at datteren deres skal begynne i barnehagen? Det vet jeg ikke enda. 

Kommer du til å begynne på skolen igjen rett etter fødselen, eller skal du være hjemme noen uker?
Jeg skal ikke gå mer på skolen når hun kommer, før etter sommeren. Men jeg skal gå for å ha store tentamener og eksamener.

Kan du legge ut masse magebilder osv? Kan prøve! her har du et i uke 24, vokst mye siden da!

Hvor lenge hadde du og typen vert ilag? Når jeg ble gravid hadde vi vært sammen i underkanten av et år. 

Hvordan reagerte folk? Veldig fint, alle gleder seg. 

Er du i mot abort, eller hadde du bare lyst på ein baby? Begge deler. 

Tanke om temaet ung mor? Finnest både fordeler og ulemper med å være ung mor. Som ung mor går du glipp av mye som festing osv, og det blir vanskeligere med skole. Men jeg tror det er positivt å ha unge foreldre, for da får du også ofte unge besteforeldre. 

Hvilke forventninger har du til å bli mamma? Jeg gleder meg. Jeg tror ikke at det kommer til å bli lett, men jeg tror det kommer til å være verdt det. Jeg gleder meg til å oppdra henne og gi henne det beste livet hun kan få. 

Topp 5 navn? Emilie, Linnèa, Nathalia, Mariell, Aurora, Evelina. Ups, ble 6. 

Hvilken vogn, bilsete osv har du tenkt på? Vi har kjøpt vogn, og det ble en emmaljunga citycross svart. Knut nektet å ha hvit, men neste unge er jeg fast bestemt på at skal ha hvit. Vi er usikker på hvilket bilsete vi skal kjøpe. 

Kan du legge ut bilde av innkjøp og ting til babyen underveis? Ja, det kan jeg:)

Hadde du mest lyst på jente eller gutt? Hadde blitt like glad uansett, men hadde veldig lyst på en jente. 

Leser du andre mamma-blogger? Ja. Jeg er fast leser av speiltvillingene og mammatilmichelle, men leser også mange andre mamma-blogger innimellom. Synst det er super gøy å lese om andre som er gravide. 

Hvem har du tenkt skal være fadderen? Hun skal ha 4 faddere. Vi har ikke bestemt alle enda, men det kommer uansett til å være hemmelig frem til fødselen.

Når har du tenkt å flytte ut? Jeg og Knut skal få kjellerleilighet hjemme hos meg som vi skal bo i til vi får bedre råd. 

Hvor jobber du? Jeg jobber på en skobutikk i sentrum.

Skal du døpe hun i kirken? Ja, det skal vi. 

Hvordan har graviditeten vært så langt? Den har vært helt grei. 

Trener du ofte? Jeg trener så ofte jeg kan.

Spiser du bare sunt? Nei, jeg spiser selvfølgelig litt usunt i blandt. Men prøver så godt jeg kan å spise sunt. 

Tror du at du får tilbake den gamle kroppen etter graviditeten? Det aner jeg ikke. Er redd jeg ikke klarer det, men jeg skal jobbe så godt jeg kan for det etterpå uansett. 

Liker du å vise fram at du har gravid mage? Nei. Jeg prøver så godt jeg kan å være komfortabel med magen. Har alltid ment at gravide mager er såå fine, men når jeg fikk det selv ble jeg veldig skuffet. Er egentlig ikke så gøy å bare vokse å vokse å se vekten stige uten at det er noe du kan gjøre med det. Men jeg prøver å takle det, og prøver å tenke på at det er fordi hun lille vokser som hun skal. Jeg viser frem magen ja, fordi pappa fikk 4 spørsmål på en uke om det hadde gått dårlig med babyen siden jeg aldri fikk mage. Men å like gravid magen kommer forhåpentligvis etter hvert. Dette har egentlig gjort graviditeten ganske vanskelig for meg. 

Kjenner du andre unge mødre? Ingen jeg kjenner godt, men har bekjente. Men jeg snakker ikke med dem noe særlig. 


 

POSTED 04.01.2014 // Kl. 12:50

favorites

- Et kjempe søtt sett som jeg fikk av Elisabeth til jul. Ser i tillegg kjempe hærlig ut!


- Verdens søteste kjøredress som jeg kjøpte i disney butikken i London. Kjempe tjukk og god. Tror det blir denne vi henter henne hjem i fra sykehuset med. 


- En søt uglegenser jeg kjøpte i London, husker ikke helt hvilken butikk. 


- 2 søte bodyer som er kjøpt på et marked i London.


- Til slutt vil jeg vise noen super søte tøfler jeg kjøpte, desse er også fra London, men husker ikke hvilken butikk. 

Har veldig mye annet fint også, men tenkte å vise litt denne gangen. 

Hva syns dere? ♥

#babygirl #baby #klær #fashion #gravid

POSTED 01.01.2014 // Kl. 13:52

This will be your yearMamma og Pappa gleder seg sånn til å se deg ♥

#gravid #baby 


Tenkte å lage ett innlegg til helga der jeg viser frem noen av favoritt plaggene vi har kjøpt/fått til henne? er det noen som er interessert i det? 
Det har skjedd saker og ting som gjør at jeg ikke kommer til å blogge så mye om hverdagen nå fremover de neste dagene, så håper det går fint for alle.
Skal prøve å svare på litt spørsmål til i morgen.

Håper alle hadde en fin feiring i går! Hei & velkommen Her kan du skrive litt om deg selv. Lurer du på noe om meg så klikk her.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicDESIGN AV

hits