Hvordan er Emilie?

29.06.2014 / 17:42 i Hverdag - 5 kommentarerJeg tenkte og fortelle litt om hvordan Emilie er, og hvordan det er og være mammaen hennes. 

Emilie er en veldig rolig og snill baby. Hun gråter sjeldent og er for det meste glad. Den første natten på sykehuset gråt hu og var våken hele natten, og jeg var kjempe 
sliten, men måtte være oppe med henne og amme henne nesten hele tiden. Jeg satt da igjen med en redsel om at det va slik det kom til og bli, altså veldig slitsomt.

Men allerede neste natt var ting blitt bedre, og jeg fikk sovet ut, men dette var også takketvære di på sykehuset og mamma som kunne hjelpe meg litt med henne så jeg fikk sove. Når vi kom hjem så ble søvnen hennes bare bedre og bedre, og det er kunn en natt utenom den på sykehuset der vi har måttet sitte oppe lenge om natten med henne. Og nå, sover hun hele natten, hun får mat når knut går på jobb/kurs, og sover helt til jeg står opp, rundt 11 tiden. 

Jeg merker at jeg tåler lite at hun gråter, når hu gråter lenge blir jeg kjempe stresset og kan ofte begynne og gråte selv, og da klarer jeg ikke roe henne ned, så jeg kjenner jeg er veldig takknemmelig for at hun er så snill som hun er. 

I starten sov hun mye, det va få som fikk se henne våken fordi hun lå bare med øynene igjen og sov. Men etter noen uker ble hun mye mer våken og veldig nysjerrig på ting rundt seg. Og etter 5-6 uker så fikk jeg gleden av og se henne smile. Dette er noe som smelter mamma-hjertet hver eneste dag. 

Emilie får mye skryt av folk rundt meg, når vi var hos fotografen så ble vi begravd i så mye skryt av Emilie om hvor snill hun var, og hvor tolmodig hun var så bare låg helt stille imens hun tok bilder. Hun tok faktisk oppi 700 bilder. 

Emilie er en baby som er glad i oppmerksomhet, men hun MÅ ikke ha det, hun kan sutre litt når hun ligger alene til tider, men av og til sutrer hun når folk er for mye oppi henne, får da vil hun ha fred, så hun trivsest også i sitt eget selskap. 

jeg er så takknemmelig som får være mamma til Emilie ♥

👌

29.06.2014 kl.19:54

<3<3
Ida

01.07.2014 kl.03:37

Glad for at du blogger igjen, så nydelig hun er :-)
:)

05.07.2014 kl.14:42

digge at du e begynt å blogga igjen :D
ANONYM 😜

10.07.2014 kl.19:42

Sku du kje begynna å blogga igjen? 😡
Maria

12.07.2014 kl.18:45

Gratulerer så mye med å ha blitt mamma! :D Tenkte det ville bli mye stess for deg, men men. Gratulerer igjen med den søte litle! :D

Skriv en kommentar

Hei & velkommen Her kan du skrive litt om deg selv. Lurer du på noe om meg så klikk her.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicDESIGN AV

hits