Travle dager

13.02.2014 / 15:00 i Hverdag - 0 kommentarerHeihei! 

Nå er jeg snart endelig ferdig med en travel travel uke. Jeg har brukt hele uken på å øve til biologi, som er det faget jeg sliter mest med. Jeg vet at uansett hvor mye jeg har øvd så kommer jeg nok ikke til å få en kjempe karakter, menmen. Jeg syns personlig at det viktigeste er å ha følelsen etterpå at jeg har gjort så godt jeg kan. Og selfølgelig så kommer jeg jo til å få litt bedre enn jeg hadde gjort om jeg ikke hadde øvd.

I morgen er prøven og jeg kjenner det skal bli kjempe deilig å bli ferdig, likevel om det betyr at jeg må begynne å øve på norskprøven jeg skal ha på tirsdag. I dag skal jeg toppe alt med å gå på jobb rett etter skolen, så tror jeg kommer til å være kjempe sliten når jeg kommer hjem. At jeg skal tidlig i seng i kveld er vertfall sikkert.

Jeg har forsatt ikke strøm på kameraet, men håper det fikser seg i løp av de neste dagene. På lørdag skal vi til stavanger og kjøpe det siste vi mangler av babyutstyr, så jeg kommer nok til å legge ut litt innkjøp på søndag. Tenkte at jeg kunne legge ut noen av favoritt plaggene mine til prinsessa i morgen viss noen er intressert? Har gjort det en gang før, men tenkte jeg kunne vise litt annet denne gangen.  Nå kan jeg forresten legge ut bilder igjen, men blir bilde fra arkivet i dag med tanke på at jeg ikke har strøm på kameraet. Lover å komme med masse bilder når kameraet er ladet opp. 


Skriv en kommentar

Hei & velkommen Her kan du skrive litt om deg selv. Lurer du på noe om meg så klikk her.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicDESIGN AV

hits