Bloggene jeg leser

04.02.2014 / 13:41 i Hverdag - 3 kommentarerI går fikk jeg spørsmål om jeg kunne legge ut hvilke blogger jeg leser, og selfølgelig kan jeg det!

Over her kan dere se de 4 bloggene jeg leser mest og liker best! Alle desse bloggene er hverdagsblogger.

1. Love.blogg.no - Bloggen til Erica var den første bloggen jeg begynte å lese! Så jeg har følgt henne i ganske mangen år etter hvert! Syns hun virker som en kjempe søt jente og syns hun blogger bra! Hun blogger mest om hverdagen sin.

2. Eirinkristiansen.blogg.no - Eirin har jeg ikke følgt fast så veldig lenge, men nå er jeg innom hver eneste dag. Syns hun blogger bra og hun blogger mye om kosthold og trening, så det gir jo litt ekstra motivasjon i hverdagen.

3. Annais.blogg.no - Anna sin blogg har jeg også følgt lenge. Elsker at hun ikke er så seriøs. Sitter ofte å ler av innleggene hennes.

4. Maddepaddee.blogg.no - Denne bloggen har jeg også lest en god stund. Elsker stilen hennes og syns hun blogger bra.

Over kan dere se bloggene jeg er innom ganske ofte, egentlig så og si hver eneste dag. Er ikke alle bloggene jeg liker sånn supergodt, men er innom likevel.

Sophieelise.blogg.no - mammatilmichelle.blogg.no - arefjord.blogg.no - speiltvillingene.blogg.no - auroramohn.blogg.no - tcmn.blogg.no - andreabadendyck.blogg.no - matholck.blogg.no - ssbk.blogg.no - krisssy.blogg.no ( er ikke på bildet )

Jeg elsker å lese blogger, så visst dere vil at jeg skal lese deres blogg så er det bare til å legge igjen bloggadressen deres i kommentarfeltet. Ta gjerne med hva dere blogger om så kan jeg gå innom alle og legge igjen en kommentar til dere! :)

Ingrid

04.02.2014 kl.16:37

Les gjerne min!
Maria

04.02.2014 kl.17:19

Les gjerne miiin :D

maria300.blogg.no

04.02.2014 kl.19:30

Musikk96.bloggnorge.com

Skriv en kommentar

Hei & velkommen Her kan du skrive litt om deg selv. Lurer du på noe om meg så klikk her.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicDESIGN AV

hits