Produktandmeldelse - Makeup

02.02.2014 / 15:54 i Produktanmeldelse - 2 kommentarerTenkte jeg i dag kunne vise frem sminken jeg bruker. Er noen ting jeg glemte som ligger i jakkelommen, som er concealeren min og en lipsyl. Dette er ting jeg alltid har med i lommen.

1. Primer fra The Bodyshop. Etter jeg har smørt meg med fuktighetskrem, begynner jeg alltid med denne. Denne gjør at sminken legger seg jevnt og fint, og holder ut hele dagen. Den gjør også huden myk og matt.

2. Foundation fra The Bodyshop. Denne har jeg brukt fast nå siden April. Den er litt dyr, tror den koster 325,- men er verdt hver en krone. Det er en mineral foundation som ikke tynger på huden. Når du påfører den med kost blir den veldig matt og ser ut som et pudder. Den dekker også utrolig bra.

3. Foundation Pudder fra bare minerals. Jeg bruker ikke dette hver dag. Jeg bruker denne de dagene jeg f.eks ikke har noe særlig med kviser. Denne gir også en matt hud og dekker bra, men syns personlig den den fra The Bodyshop dekker bedre, så bruker heller den visst jeg har mye å dekke. Denne tynger heller ikke på huden i og med at det er et mineral pudder.

4. Solpudder fra The Balm. Dette er en bronzer som gir deg en solbrun hud. Det er ikke shimmer i den, og det syns jeg er fint nå på vinteren for at det skal se mest mulig naturlig ut.

3. Blush fra The Balm. Denne bruker jeg i kinnene. Du kan også bruke den som highlighter, men dette er noe jeg velger å ikke gjøre ettersom jeg syns den gir litt for mye farge.

5. Shimmer fra The Bodyshop. Denne bruker jeg til spesielle anledninger når jeg skal pynte meg litt ekstra. Denne bruker jeg som highlighter og syns den gir en glødene effekt til ansiktet.

1. Concealer fra Ysl. Denne bruker jeg alltid under øynene for å fjerne mørke ringer og for og se litt mer våken ut.

2. Liquid eyeliner frå Ysl. Denne diplineren bruker jeg fast daglig, kunne ikke vært mer fornøyd! Varer hele dagen og lager tynne fine linjer.

3. Mascara fra Elisabeth Arden. Denne bruker jeg også daglig, denne gir et naturlig resultat og gir lange og fine vipper.

4. Mascara fra Ysl. Denne bruker jeg over den andre, for å få mer volum. Verken denne eller den fra Elisabeth Arden gir klumper.

1. Leppestift fra Mac. Denne bruker jeg heller ikke daglig, men når jeg vil pynte meg litt ekstra.

2. Øyenbrynspenn fra billion dollar brows. Denne bruker jeg daglig for å tegne på og farge øyenbrynene mine. Er utrolig fornøyd med denne, den er lett å påføre og varer hele dagen. Det er lett å styre hvilken farge du skal ha ut i fra hvor lett/hardt du påfører den.

3. Scrub fra lush. Jeg skrubber alltid leppene før jeg påfører leppestift, så denne bruker jeg de gangene jeg bruker leppestiften.

Hva synst dere? Bruker dere noen av de samme produktene?

02.02.2014 kl.16:03

Kan du lage et innlegg om de bloggene du leser?

Skriv en kommentar

Hei & velkommen Her kan du skrive litt om deg selv. Lurer du på noe om meg så klikk her.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicDESIGN AV

hits