Did you know

31.01.2014 / 20:43 i Hverdag - 0 kommentarerVar nettopp innom en blogg og så et innlegg som vertfall jeg syns var gøy å lese, så tenkte jeg kunne hive meg på jeg også. 

♥ Jeg er avhengig av en ting, noe jeg har vært helt avhengig av siden jeg var baby. Hårføner. Jeg bruker den ikke til håret, men til å kunne slappe av. Når jeg var liten var dette noe som kunne få meg til å slutte å gråte, og frem til i dag har det alltid klart å få meg til å slappe av. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg sitter opptil flere timer foran hårføneren hver dag. Jeg har den på når jeg er inne på badet på do, jeg sitter foran den når jeg sminker meg, sitter lenge foran den når jeg har dusjet og i tillegg til det, ligger jeg bare å kviler på gulvet med den på. Elsker lyden og elsker den varme luften siden jeg alltid fryser. 

♥ Jeg har forsjellige tvangstanker når det kommer til mat. Jeg liker ikke å kjøpe usunne ting på butikken som folk kan se. Visst jeg har kjøpt en sjokolade må jeg enten gjemme den med en gang jeg har betalt, eller få noen andre til å betale for meg. Jeg må alltid ha en liten bit igjen på tallerken når jeg spiser middag, aner ikke hvorfor. Jeg klarer heller ikke spise mat som ser ekkel ut. Jeg syns maten smaker bedre om den er pent lagt til. 

♥ Jeg legger meg sykt tidlig. Jeg er så trøtt på dagene, og uansett hvor mye jeg kviler er jeg utrolig trøtt kl 22. Legger meg som regel aldri etter klokka 23, men er jo selvfølgelig dager der jeg er litt mer opplagd, og kanskje har fått i meg litt for mye sukker eller koffein. 

♥ Jeg er ganske sjenert. Før var jeg langt i fra sjenert. Kunne lett gått bort til noen jeg ikke kjente og si hva som helst. Gruet meg ikke til å gjøre noe som helst, men har desverre blitt sjenert i de siste årene.

♥ Jeg suger i norsk skriving. Når det kommer til bloggen så er jeg så heldig at jeg har en venninne som retter alle innleggene mine så jeg slepper å domme meg fullstendig ut. 

♥ Mitt naturlige hår består av en blanding av afro og krøller. Stikker ut til alle kanter og krøller seg opp. Så ja, jeg stritter håret hver eneste gang jeg har dusjet. 

♥ Jeg har et utrolig bra forhold med den minste søsteren min (har jo bra med alle), men vi står hverandre litt ekstra nært. Hun er bare 8 år, men vi er likevell like på mange punkt. 
Vi tilbringer kjempe mye tid sammen, og jeg er hundre prosent sikker på at jeg kommer til å være den hun kommer til når hun trenger noen når hun blir eldre. Hun er selvfølgelig plagsom i blandt, men vi har det som regel kjempe gøy sammen.

♥ Jeg er utrolig pirken! Ser jeg noen som har f.eks en stor kvise så får jeg helt fnatt og får bare lyst å gå og kneppe den. Eller visst jeg ser at noen f.eks har knappet skjorten deres feil, så kjenner jeg det brenner
inni meg om å gå bort å fikse på det, uansett om jeg ikke kjenner personen. Hadde jeg ikke vært så sjenert, hadde jeg soleklart gått bort og fikset på det. Er kanskje frekt, men er så utrolig perfeksjonist på slike ting.  

Noe dere ikke visste?

Håper alle får en finfin fredags kveld! Jeg skal tilbringe kvelden med kjæresten som snart kommer hjem fra jobb♥♥♥

Skriv en kommentar

Hei & velkommen Her kan du skrive litt om deg selv. Lurer du på noe om meg så klikk her.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicDESIGN AV

hits