Mine mål for 2014

03.01.2014 / 10:00 i Hverdag - 9 kommentarerJeg har en veldig travel uke med familie ting, jobb, skole og legeavtaler, så det blir ikke så mye hverdags innlegg. Håper dere har forståelse for dette. 
Skal prøve å komme med litt innlegg likevell, men kommer nok ikke skikkelig i gang før jeg er tilbake i rutiner igjen.

Tenkte jeg kunne fortelle dere mine nyttårsforesett.

♥ Trene så lenge jeg kan 
Jeg har vært veldig heldig. Jeg har ikke vært noe særlig fysisk syk i svangerskapet og er i ganske topp form fortsatt. Eneste er at jeg er veldig sliten, men det
kan ha noe med at jeg sitter så mye inne. Før jul trente jeg og Amalie 3 ganger i uken, så nå er det tilbake til det. Vi trener på treningssenteret her, og jeg skal fortsette å trene med det samme programmet så lenge jeg kan. Det innebærer både styrke på hele kroppen og kondisjon. Dette er ikke noe farlig i forhold til graviditeten så lenge jeg kjenner at det er okei. Jeg er selvfølgelig forsiktig med å trene magen, visst noen skulle kommentere det.

♥ Bli flinkere på å ta initiativ
Viss det er noe jeg er utrolig dårlig på så er det å ta initiativ. Jeg skal bli mye flinkere til å spør om å finne på ting med venner, istedet for å sitte inne alene hele dagene. Jeg har verdens beste venner, og vi har det alltid gøy i lag, så jeg må virkelig bli flinkere. Jeg vil også få litt tid med dem før jenta kommer. Kommer selvfølgelig til å være med dem etterpå også, men det kommer nok  ikke til å bli helt det samme. Jeg kommer til å være mer travel, og det blir nok mye til at hun blir med meg når jeg skal på besøk. 

♥ Få mer orden  
Er det noe jeg er utrolig dårlig på, så er det å holde orden. Jeg er nå nødt til og bli ryddigere og få mer system på ting før hun lille kommer. Dette gjelder både avtaler, hjemme og på skolen. Jeg finner aldri det jeg leter etter, for jeg roter bort ting hele tiden. Skal ha orden på skolesaker, avtaler, tingene mine og ikke minst ha det ryddig hjemme. Har bestilt en ny personlig almanakk som skal hjelpe meg å huske lekser, jobb og legetimer, som det er en del av nå fremover. Skal selvfølgelig vise den når jeg får den i posten. 

♥ Spise sunt 
Jeg er egentlig ganske flink på å spise sunt. Jeg har alltid vært opptatt om hvordan kroppen min ser ut, så har alltid vært bevisst på å ikke spise så mye usunt.
Dette er noe jeg skal fortsette med og heldigvis har jeg en kjempe sunn kjæreste. Skal bli såå hærlig når vi snart flytter for oss selv og kan begynne å lage alle middager selv. Vi har allerede planer om å lage hjemmelaget brød og rundstykker og andre sunne snacks, og fryse ned. Gleder meg til å eksperimentere med nye ingredienser og nye oppskrifter. Blir hærlig å bli ferdig med all denne julematen. 

♥ Ta billappen
Noe jeg håper sterkt på er at jeg får tatt billappen. Dette er noe som ikke er sikkert med tanke på at jeg har epilepsi å må være anfallsfri i ett år 
for å lærekjøre eller ta kjøretimer. Det er mest sannsynlig at jeg får begynne igjen i mai.  Har allerede øvelsekjørt en del før og har pengene klar så j
eg skal prøve å ta alt så fort jeg kan!

♥ Bli en god mor
Jeg håper selvfølgelig at jeg skal klare mamma rollen bra. Jeg gruer meg, men gleder meg veldig. Håper jeg kan gi henne all den kjærligheten hun trenger 
og at jeg klarer dette uten problem. Jeg skal prøve så godt jeg kan å få minst mulig hjelp av mamma og de, for å vise at jeg selv kan ta ansvar for datteren min. 

 

Har dere noen mål for dette året?
 

Gudrun Marie

03.01.2014 kl.11:37

Fine nyttårsforetter ! Må bare si WOW, så utrolig tøff du er som får et barn i den unge alderen. Men du kommer til å bli en kjempe flink mor ! Er selv pådin alder å sier flere ganger til kjærsten " hadde det ikke vært søtt menen liten baby" men vet jo med meg selv at jeg bør vente noen år. Men ønsker deg all lykke til :) Gleder meg til å følge deg videre !
Mofie

03.01.2014 kl.12:20

Lykke til med det!!
Hanne Fotland

03.01.2014 kl.13:02

Fine nyttårsforsetter:) Lykke til:)
Vilde

03.01.2014 kl.13:18

Lykke til :D
jannickeel

03.01.2014 kl.13:43

lykke til :)

ja har satt meg noen mål for 2014 jeg også ;)
anniken moen

03.01.2014 kl.13:49

Lykke til!! Ikke gi opp :-)
Mathilde Granli

03.01.2014 kl.17:26

Lykke til, det kommer du til å klare :)
tanjals

03.01.2014 kl.18:30

Lykke til :-)
lykke til! du kommer mest sannsynlig til å klare alt kjempebra! <3

Skriv en kommentar

Hei & velkommen Her kan du skrive litt om deg selv. Lurer du på noe om meg så klikk her.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicDESIGN AV

hits